Connect with us
ATENTAT TERORIST INTR-UN CLUB GAY DIN ORLANDO: Fanii Harry Potter sunt in doliu

Vedete

ATENTAT TERORIST INTR-UN CLUB GAY DIN ORLANDO: Fanii Harry Potter sunt in doliu

Un atentat terorist produs intr-un club gay din Orlando a lasat lumea cu multa amaraciune in suflet. Printre cei care plang dupa victime se numara si autoarea cartilor „Harry Potter”, J. K. Rowling. Aceasta este intristata de disparitia lui Luis Vielma, unul din cei care au lucrat la Universal pentru productiile Harry Potter.

„A lucrat la Harry Potter, la Universal. Avea doar 22 de ani. Nu ma pot opri din plans”, a fost mesajul postat de J. K. Rowling pe contul ei de Twitter. Fanii Harry Potter i-au adus omagii tanarului care a lucrat pentru echipa de la Hollywood. Una dintre prietenele lui Luis il descrie pe baiat drept „vesel, dragut, un om care i-a facut pe ceilalti sa zambeasca mereu”.

Povestea tanarului care a pregatit un ATENTAT TERORIST la Parada Gay din Los Angeles

ATENTATUL DIN ORLANDO, REVENDICAT DE ISIS. VEZI MESAJUL POSTAT DE TERORISTI

Reamintim ca in noaptea de sambata spre duminica (11 spre 12 iunie 2016) a avut loc un atentat terorist sangeros in Orlando, Florida.

Masacrul a fost comis de Omar Mateen, un tanar american cu origini afgane. Acesta a ucis 20 de persoane dintr-o lovitura, iar alte 30 au murit la spital, zbatandu-se intre viata si moarte. Presa americana descrie acest atentat terorist drept cel mai sangeros de la 11 septembrie incoace.

Tot in ziua de duminica se pregatea un alt masacru, de data aceasta in Los Angeles. Politia americana a prins la timp un tanar care se indrepta cu masina plina de arme si material explozibil spre Parada Gay (Gay Pride).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top