Connect with us
Au divorțat, dar locuiesc împreună. Ce spun doi foști soți despre împăcare

Vedete

Au divorțat, dar locuiesc împreună. Ce spun doi foști soți despre împăcare

Divorțul este una dintre cele mai neplăcute experiențe prin care pot trece doi soți. Atunci când lucrurile o iau razna într-o căsnicie și nimic nu mai este de făcut, divorțul rămâne singura opțiune. La fel s-a întâmplat și în situația lui Connect-R și a lui Misha. Deși păreau de nedespărțit, cei doi au luat-o pe drumuri separate. Totuși, ei continuă să locuiască împreună și toți se gândesc la împăcarea lor.

Connect-R și Misha împart aceeași casă

Connect-R și Misha au format unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Relația lor părea a fi una perfectă și nu dădeau semne că lucrurile nu mai merg între ei, fiind mereu un model pentru ceilalți. Despărțirea lor a uimit pe toată lumea, mai ales că a fost anunțată abia la un an de când a avut loc.

Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru relația lor. Misha și Connect-R au divorțat, dar au ales să rămână prieteni de dragul fetiței pe care o au împreună. Ce nu știau prea mulți este faptul că cei doi încă locuiesc împreună în aceeași casă.

Connect-R a dezvăluit că împarte aceeași locuință cu fosta soție și relația lor este una extrem de bună, pentru a nu o afecta pe fetița lor. Connect-R este încântat de asta, având în vedere că își iubește copilul și îi poartă mare respect femeii pe care a dus-o la altar. Totuși, este vorba de o chestiune de timp, probabil până când unul dintre ei se va muta în alt loc.

„Sunt două variante! Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să înțeleagă că, vrei nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță. Ești obligat să o faci. Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă’, a declarat Connect-R.

Connect-R a suferit după divorț

Connect-R a mărturisit căa suferi mult după separarea de soția lui. Acesta s-a luptat cu tot felul de stări de-a lungul timpului, pentru că nu știa cât de bine va face față rolului de tată din această poziție, iar anxietatea l-a cuprins de multe ori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top