Connect with us
Aurelian Temișan reacționează după ce fiul său George Burcea a fost prins drogat la volan

Vedete

Aurelian Temișan dă cărțile pe față! Ce se întâmplă între Andreea Bălan și Goerge Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au mari probleme în căsnicie și toată lumea vrea să afle ce se petrece cu adevărat. Așadar mulți au ales să îi întrebe pe cei care le sunt nași: Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Aurelian Temișan dă cărțile pe față! Ce se întâmplă între Andreea Bălan și Goerge Burcea

Aurelian Temișan a ales să posteze un mesaj pe rețelele de socializare în care să explice situația. Deși nu a spus clar care este situația între cei doi, el a dat de înțeles că Andreea și George se află totuși în pragul unui divorț.

‘Salutare oameni dragi, cunoscuti, necunoscuti, apropiati, prieteni virtuali, Prieteni…! Vreau sa lamuresc niste nelamurite. In ultimele zile am fost sunat direct, am fost intrebat in mesaje la postari, in mesaje private, chiar si direct pe strada sau in discutii avute in alte cercuri, ce se intampla cu Andreea si George? Ei bine… nu stiu exact. Nu stiu nu pentru ca nu ma intereseaza, nu stiu pentru ca nu voi intra in casa, viata si sufletul lor cu forta. Mie nu mi-ar placea sa imi intre cineva in casa si sa imi spuna cum sa imi mut mobila, daramite cum sa imi traiesc viata. Ii iubesc pe amandoi, casa noastra le e deschisa oricand vor vrea sa vina, amandoi sau pe rand, pe cele mici le ador, dar… pana aici.

Punandu-le in Sfanta Biserica cununile pe cap si inelele pe deget, le-am oferit si posibilitatea de a “profita” de experienta noastra de viata, de parerile si sfaturile noastre, de imbratisarile si alinarile noastre, dar pentru asta trebuie sa mai si vrea. Sunt tineri, frumosi, talentati, au doua minuni de fete, au o viata inainte si daca sunt putin mai atenti, o au chiar impreuna.

Eu cred ca, in general in viata, totul e corigibil, evident daca se vrea. Daca s-ar renunta la orgolii inutile, la mandrie, la a se tipa inainte de a analiza situatia, daca s-ar trage aer in piept 10 secunde inainte de a emite cuvinte grele si acuze, pe care nu le mai poti retrage si care creeaza o prapastie evidenta, cred ca lucrurile nu ar mai degenera.

In concluzie, dragi cititori, haideti sa nu judecam si sa nu tragem concluzii. Haideti sa ne bucuram de ce ne ofera Andreea si George ca artisti si sa speram ca vor reintra curand pe culoarul normalitatii. Ii pup, ii imbratisez, le apreciez enorm munca in tot ce fac bun si astept sa le citesc din nou in ochi si in suflet emotia pe care o aveau atunci, in fata preotului, cand si-au dedicat si declarat iubirea’, a scris nașul cuplului pe Facebook.

Citește și: Horoscopul Nicoleta Svârlefus pentru sambata, 22 februarie 2020

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top