Connect with us
Aurelian Temișan - mesaj public pentru soția lui. Ce a spus artistul despre căsnicia cu Monica Davidescu

Vedete

Aurelian Temișan – mesaj public pentru soția lui. Ce a spus artistul despre căsnicia cu Monica Davidescu

Aurelian Temișan a făcut public un mesaj dedicat soției lui, Monica Davidescu. Cântărețul a publicat un mesaj pe contul lui de Instagram în care a vorbit despre partenera lui de viață. Actrița Monica Davidescu îi este alături de 26 de ani, iar Aurelian a ținut să-i mulțumească pentru asta, printr-un mesaj cum numai el putea să scrie.

Aurelian Temișan – 26 de ani împreună cu Monica Davidescu

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre puținele cele mai sudate cupluri din lumea artiștilor, și din rândul persoanelor publice, în general. Cei doi sunt împreună de 26 de ani, iar recent au sărbătorit aniversarea relației lor.

Aurelian Temișan – mesaj public pentru soția lui. Ce a spus artistul despre căsnicia cu Monica Davidescu

Au împreună o fetiță de care sunt foarte mândri. Cu ocazia aniversării, artistul a postat pe Instagram un mesaj emoționant și mai multe fotografii în care apare împreună cu soția lui și rodul iubirii dintre ei doi – fiica lor.

„13 ianuarie 1995 – 13 ian. a.c. 26 de ani, până acum, de când ne-am cunoscut. Ani buni, frumoși, intenși, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reușite, ani în doi, dupa care în trei, dar in aproape toti anii cu animăluțe în casă, ani în care am asistat la nașteri, in care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit”, este o parte din mesajul lui Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan – mesaj public pentru soția lui. Ce a spus artistul despre căsnicia cu Monica Davidescu

În tot acest timp, în care Aurelian Temișan și soția lui Monica au construit o casă, o familie unită, s-au întâmplat multe evenimente fericite în viața lor. Au urcat împreună pe scenă, au botezat, au cununat, dar cel mai important, – spune actorul – au fost sănătoși și au fost împreună mereu.

„Ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat si am fost aplaudati… dar cel mai important e ca am fost sănătoși și că am fost și suntem împreună. Să tot fim! Cu voi în preajmă, să vă bucurăm ca până acum și să simțim că mai vreți… și mai vreți… și mai vreți”, așa a încheiat Temișan mesajul de aniversare a căsniciei cu soția lui.

Aurelian Temișan va putea fi urmărit din nou pe Antena 1, în cadrul show-ului Te cunosc de undeva, prezentat de către Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top