Connect with us
Aurora și Săndel Mihai au coronavirus. Fratele Andrei suferă de astm bronșic și se teme de complicații

Vedete

Aurora și Săndel Mihai au coronavirus. Fratele Andrei suferă de astm bronșic și se teme de complicații

Aurora și Săndel Mihai au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Săndel, fratele Andrei Măruță suferă și de astm bronșic și se teme să nu apară complicații odată cu infectare cu virusul Sars Cov 2. Cumnata Andrei a declarat că nu știe de unde ar fi putut lua virusul, dat fiind că au avut grijă la normele de protecție și de distanță socială.

Aurora și Săndel Mihai au fost depistați pozitiv la coronavirus

Fratele și cumnata Andrei și-au făcut testul pentru depistarea coronavirusului iar rezultatul a fost pozitiv. Aurora a spus că atât ea cât și soțul ei se simt bine, că ei i-a dispărut mirosul și gustul, iar Săndel a făcut temperatură.

“Ne simtim bine, mie mi-au dispărut mirosul și gustul. Alte simptome nu am avut, nici febră, absolut nimic. În schimb, Săndel a făcut puțina temperatură. În București l-am luat, nu pot să zic dacă e de la filmări, că noi am fost și pe la mall, la shopping”, a declarat Aurora Mihai pentru publicația Star Popular.

Cei doi au participat la filmările pentru edițiile de Revelion dar spun că nu e sigur că de acolo au luat virusul, dat fiind că au ieșit și în mall, la cumpărături. Aurora și Săndel s-au izolat la locuința lor din Câmpia Turzii. Familia este îngrijorată mai ales pentru starea de sănătate a lui Săndel, care suferă de astm bronșic.

Fratele Andrei Măruță s-a ferit cât a putut de infectarea cu noul virus, însă, din nefericire, a luat virusul și speră acum că nu îi va face probleme mari.

“Pentru noi a fost puțin șocant, nu pentru mine, cât pentru Săndel, pentru că el are un astm bronșic și tot ne-am ferit, am auzit și avertizările. Noi n-am fost la socri, la părinții noștri, nu ne-am vizitat aproape tot anul. Foarte rar s-a întâmplat și de la distanță, protejați și uite că am luat virusul la București. Săndel nu a vrut să mergem, dar ne-au tot solicitat la filmările de sărbători, văzând că merg toți artiștii, am zis să mergem și noi. Deși, Săndel tot timpul mi-a zis: «Acum, când e așa mare pandemia?»”, a mai povestit Aurora Mihai, conform sursei citate.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top