Connect with us
Azi este ziua ciocârliei muzicii populare. Maria Ciobanu împlinește 83 de ani

Vedete

Azi este ziua ciocârliei muzicii populare. Maria Ciobanu împlinește 83 de ani

Celebra interpretă de muzică populară, Maria Ciobanu, “ciocârlia cântecului popular românesc”, este iubită de românii de pretutindeni și se bucură de un mare succes și pe plan internațional, printre cei plecați peste hotare, care au crescut cu muzica ei și nu se pot despărți de aceasta. Ea și-a dedicat întreaga viață muzicii și a reușit să ajungă la sufletele oamenilor cu ajutorul talentului său. Astăzi, 3 septembrie, aceasta împlinește remarcabila vârstă de 83 de ani.

Azi este ziua ciocârliei muzicii populare. Maria Ciobanu împlinește 83 de ani

Maria Ciobanu a împlinit azi, 3 septembrie, 83 de ani. Aceasta își aniversează ziua de naștere în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a retras de o bună perioadă de timp și de unde nu s-a putut întoarce din cauza situației actuale. Aceasta a debutat în muzică în urmă cu aproximativ 60 de ani, însă de la o vârstă fragedă a început să cocheteze cu această zonă, iar repertoriul ei cuprinde în jur de 600 de melodii.

Deși a ajuns la o vârstă venerabilă, celebra interpretă de muzică populară este într-o formă de zile mari. Chiar dacă are câteva probleme de sănătate, care i-ar fi dat bătăi de cap în ultima perioadă, aceasta are o viață activă și nu își arată deloc vârsta, mai ales că a trecut și pe la medicul estetician. Maria Ciobanu are mare grijă de imaginea ei.

În această zi importantă, familia cântăreței i-a urat la mulți într-un mod inedit și a i-a făcut cele mai frumoase urări. Ionuț Dolănescu, Leontina Văduva și Camelia Ciobanu i-au trimis mamei flori și i-au transmis gânduri bune. Nepoții, de altfel, i-au cântat bunicii de ziua ei.

Maria Ciobanu este căsătorită de 39 de ani cu Mircea Câmpeanu, fostul soț al regretatei Ileana Sărăroiu. Bărbatul, fost baschetbalist, are acum peste 80 de ani şi se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, dar soția lui îl sprijină din plin. Cei doi au fost aspru criticați la începutul relației lor, iar gurile rele chiar spuneau că ar fi avut o relație încă de când Ileana era în viață.

„Se spunea că aş fi avut o relaţie cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana. Nimic n-a fost adevărat. Dumnezeu îmi e martor. Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărita cu acest om.Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aş fi avut atâtea necazuri. Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie.”, a declarat la un moment dat Maria Ciobanu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top