Connect with us
Maria Ciobanu, probleme grave de sănătate: "Nu prea poate să mai stea în picioare."

Vedete

Maria Ciobanu, probleme grave de sănătate: „Nu prea poate să mai stea în picioare.”

Celebra interptretă de muzică populară, Maria Ciobanu, și-a petrecut marea parte a vieții pe scenă. Aceasta este iubită de o mulțime de români, care fie au crescut cu muzica ei, fie s-au îndrăgostit pe parcurs de “ciocârlia cântecului popular românesc”. Deși a avut o viață activă, plină de călătorii în toată lumea, se pare că lucrurile nu mai merg atât de bine pentru artista ajunsă la vârsta de 83 de ani. Aceasta s-ar confrunta cu probleme grave de sănătate, pe care le tratează în America.

Maria Ciobanu, probleme grave de sănătate: „Nu prea poate să mai stea în picioare.”

Se pare că Maria Ciobanu s-ar confruntă cu probleme mari de sănătate. Depășind vârsta de 80 de ani, starea de sănătate a interpretei de muzică folclorică ar fi prezentat schimbări majore în ultimul an. O apropiată a artistei a declarat că, pe lângă problemele cu inima care au început în urmă cu un an, când a suferit un accident vascular în urmă căruia și-ar fi pierdut complet memoria, ar fi intervenit și alte schimbări majore.

Conform acestei persoane, Maria Ciobanu are dureri mari de cap, acuză stări acute de oboseală și cu greu ar mai sta în picioare pentru cel mult 20 de minute. De altfel, afecțiunile de tip cardiac i-ar provoca o respirație greoaie și palpitații. În acest moment, artsta se află sub supraveghere medicală în America, iar în următoarele 5 luni nu ar avea voie să călătorească cu avionul, fiind predispusă unui alt accident vascular.

„În momentul în care a văzut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a făcut analizelele și i-a explicat că nu mai are voie să facă, timp de patru-cinci luni de acum înainte, niciun zbor cu avionul până în țară, pentru că situația în care se află nu îi permite. Mai rău, poate avea consecințe îngrozitoare, poate asemănătoare cu accidentul vascular din vară, atunci când și-a pierdut temporar memoria.”, a spus o apropiată.

Maria Ciobanu a intervenit după ce au apărut zvonurile legate de starea ei de sănătate. Aceasta a vrut să-i asigure pe fanii săi că se simte bine și singurele probleme cu care se confruntă sunt cele din cauza vârstei. De altfel, ea este nerăbdătoare să se întoarcă în țară când situația se îmbunătățește, pentru a-și relua activitatea, având în vedere că nu a cântat decât de două ori în timpul pandemiei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top