Bianca Drăgușanu, bătută de Alex Bodi. Au apărut fotogafii cu vedeta plină de vânătăi

01.10.2020
Bianca Drăgușanu, bătută de Alex Bodi. Au apărut fotogafii cu vedeta plină de vânătăi

Bianca Drăgușanu bătută din nou de Alex Bodi. De data aceasta, imaginile vorbesc de la sine. Se vede clar cum vedeta abia se mișcă, iar chipul ei este plin de vânătăi. Informațiile din presă susțin că vedeta ar fi fost agresată ore în șir de către soțul ei.

Bianca Drăgușanu, bătută cu bestialitate de Alex Bodi

Cancan.ro a anunțat în exclusivitate un nou scandal în relația Bianca Drăgușanu – Alex Bodi. De această dată, reporterii Departamentului de Anchete Speciale al Cancan.ro au surprins imagini in premieră cu Bianca Drăgușanu bătută măr.

Vedeta a avut parte de un episod violent, în care propriul ei soț i-a aplicat o bătaie ruptă cu moartea. Se vede din imaginile cu puternic impact emoțional că are fața complet desfigurată, iar Bianca Drăgușanu abia se poate mișca, necesitând sprijin pentru a sta în picioare.

Poți vedea filmarea realizată de Cancan.ro AICI.

Mai multe fotografii cu Bianca Drăgușanu bătută, pe Cancan.ro

Bianca Drăgușanu a fost bătută la doar câteva săptămâni după împăcare

Deși recent anunțaseră că se despart, în scurt timp, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au anunțat că se împacă. Iată că acum, după ceva timp de la reconciliere, se pare că cei doi trec prin clipe foarte grele. Mai ales Bianca, vizibil vătămată în imagini. În fotografiile surprinse de Cancan.ro se observă că în mașină se sprijină cu capul de geam, iar când coboară are nevoie de ajutorul lui Alex Bodi, care o susține pentru a putea merge.

„Între noi există o pasiune mare, nu putem sta unul fără celălalt. Ne iubim prea mult și nu ne putem despărți oricât rău ne-am face”, declara Bianca Drăgușanu în urmă cu câteva zile.