Connect with us
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. A însoțit-o pe fiica vedetei la grădiniță

Vedete

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. A însoțit-o pe fiica vedetei la grădiniță

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat din nou. Cu siguranță nu mai țin nici ei cont la a câta separare au ajuns, însă cert e că formează din nou un cuplu și despărțirea lor nu a durat decât câteva zile. Ei nu au putut sta prea mulți departe unul de celălalt și au decis să pună capăt certurilor și atacurilor publice, pe rețelele de socializare. În plus, cei doi și-au dus împreună fiicele la grădiniță, ele devenind acum și colege.

Ce declară Bianca despre împăcare

Deși susțineau că nimic nu îi mai poate întoarce din drum și că despărțirea este definitivă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat din nou. Cei doi au uitat că spuneau că nu vor să mai fie asociați unul cu numele celuilalt și își aduceau acuzații grave, chiar de infidelitate, și au decis să formeze din nou un cuplu. Cei doi se despărțiseră chiar la data de 1 septembrie, când împlineau doi ani de relație.

Se zvonea chiar, în ultima vreme, că Bianca ar fi implicată într-o nouă relație cu renumitul milionar turc Cengiz Şıklaroğlu, cel care s-a iubit în trecut și cu Ioana Filimon și Otilia Bilionera. Cu toate acestea, Drăgușanca și Bodi au șocat din nou și s-au împăcat. Din ceea ce se întâmplă pe rețelele de socializare, se pare că Bianca nu mai urmărește niciun bărbat pe Instagram, nici măcar pe turc. În plus, acesta chiar ar fi pe lista de utilizatori blocați ai vedetei.

Cât despre împăcare, Bianca susține că s-a pripit în ultima vreme când a fost vorba de luat decizii. În plus, nu a ales așa cum ar fi trebuit și din cauza faptului că ar fi fost influențată de alte persoane. Regretă acum cele întâmplate, dar se bucură de împăcare.

„Am o stare foarte bună, am rămas puțin pasivă la ultimele întâmplări din ultima săptămână, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Mă mai înșel și eu în privința omului, mă mai las influențată de anumiți oameni, îmi pare rău dacă greșesc. Mai bine greșesc eu, decât să greșească el.”, a declarat Bianca la o emisiune la care a participat.

Atât fiica Biancăi, cât și cea a milionarului Bodi au început grădinița. Cele două nu mai sunt acum decât surori, ci și colege. Ele au fost conduse la grădiniță de cei doi părinți ai lor, dar și de Victor Slav, care a vrut să-i fie alături fetiței sale la acest început de drum. Actualul iubit, Alex Bodi, l-a cunoscut și el pe tatăl Sofiei și a spus de mai multe ori că i se pare normal ca iubita lui să vorbească și să se vadă cu primul ei soț, pentru a avea o relație bună de dragul copilului pe care îl au împreună.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top