Connect with us
Bianca Drăgușanu: „Le-am spus că mai bine mă arunc pe geam”. Astăzi este ziua ei

Vedete

Bianca Drăgușanu a reacționat! Primele reacții după presupusa despărțire.”Eu nu am strategii și planuri de viitor cu nimeni”

După petrecerea  dată cu ocazia zilei de naștere a lui Tristan Tate, mai exact acum trei zile, s-a tot zvonit că Bianca Drăgușanu și Tristan nu mai formează un cuplu. Ba mai mult acesta a fost fotografiat alături de o altă femeie, în timp ce Bianca era într-un alt club alături de prietenele sale.

Însă Bianca nu a dat curs speculațiilor și a reacționat! Află ce a avutde spus focoasa blondină în legătură cu acest subiect.

“Nu imi place sa vorbesc despre viata mea, dar acum am sa fac niste precizari clare.

1. Eu nu ma cert cu nimeni de foarte multi ani, eu nu imi fac planuri de viitor, nici pentru Craciun, nici pentru Pasti, nici macar pentru scurta vacanta de vara pe care urmeaza sa o am in curand.

2. Nu simt nevoia sa dau explicatii pentru ceea ce mi se intampla. Oamenii se grabesc sa traga concluzii si sa judece dupa aparente, lucru cu care deja m-am obisnuit.

3. Eu nu am strategii si planuri de viitor cu nimeni! Puterea mea este in Sofia, copilul meu, singurul lucru care conteaza in acest moment pentru mine! De fapt ea si mama sunt cele care conteaza cu adevarat pentru mine, in rest, cainii latra, caravana trece”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Tristan Tate nu mai formează un cuplu?! Despărțirea momentului!

Cine este Tristan Tate

Tristan Tate, multiplu campion la kickboxing. Acesta mai are un frate, pe nume Andrew, de asemenea fost luptător. Acesta a fost de fapt și ”puntea de legătură” dintre Bianca și Tristan. Prezentoarea de la Kanal D îl cunoștea pe Andrew de la antrenamentele de întreținere pe care le face frecvent pentru a-și păstra silueta impecabilă.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public.

1 Comment

1 Comment

  1. Ana Andreina

    2018-07-17T21:06:40+03:00 at 21:06

    O curvă mizeră ! .. Decât să le mediatizeze patronii şi directorii de platou din televiziuni, mai bine statul ar fi câştigat prin legalizarea prostituţiei….sume colosale pe seama …aşa -ziselor …femei bune la toate şi pentru toţi !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top