Connect with us
Bianca Drăgușanu bătută de Alex Bodi! Fotografia care schimbă tot

Vedete

Bianca Drăgușanu bătută de Alex Bodi! Fotografia care schimbă tot

Bianca Drăgușanu a fost bătută crunt de Alex Bodi, iar mărturie stă o fotografie în care apare cu ochiul vânăt, publicată chiar de ea. Se pare că după divorțul neașteptat scandalul continuă între cei doi.

Bianca Drăgușanu bătută de Alex Bodi! Fotografia care schimbă tot

După ce au divorțat cu scandal la notar, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu continuă scandalul. Bianca a făcut publică o fotografie în care are un ochi vânăt și arată foarte rău. Pe lângă asta ea l-a amenințat că îl va da pe mâna autorităților.

Blonda a făcut schimbări pe WhatsApp și a publicat un video în care îi arăta un semn obscen fostului ei soț. Pe lângă asta Bianca a scris și un mesaj cu subînțeles, tot la adresa soțului ei: ”Ce-am avut și ce-am pierdut”. Afaceristul n-a stat pe gânduri și i-a dat o replică acidă fostei sale soții: ”Greșit! Ce ai fost și ce ai rămas!”.

Se pare că Bianca Drăgușanu s-a enervat foarte tare după această postare a fostului soțși a decis să publiceo captură de ecran dintr-o conversație pe care o avea cu o persoană apropiată. Acolo apărea și o fotografie în care era desfigurată și vânătă la ochi, în urma bătăilor primite de la fostul ei soț, potrivit cancan.ro

Bianca vanata

Bianca vanata

Bianca a făcut publică imaginea și i-a dat replică lui Alex Bodi: ”Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun autoritățile despre ”bărbăția”ta”.

Se pare că lucrurile nu sunt deloc bune între cei doi și vor urma probabil multe alte situații tensionate până ce scandalul acesta se va stinge. Blonda le-a sfătuit pe toate femeile care trăiesc în relații toxice să nu facă compromisuri și să plece cât mai repede!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top