Connect with us
Bianca Drăgușanu îl atacă pe Alex Bodi! Ce mesaj a putut să îi transmită

Vedete

Bianca Drăgușanu îl atacă pe Alex Bodi! Ce mesaj a putut să îi transmită

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat când nimeni nu se aștepta la asta. Despărțirea lor s-a lăsat cu mare scandal, iar Bianca a surprins pe toată lumea când l-a acuzat pe afacerist că a înșelat-o cu ”o purcică”. A spus asta chiar pe rețelele de socializare, ca să vadă toată lumea. Acum, vedeta revine cu un mesaj foarte dur la adresa fostului ei soț.

Bianca Drăgușanu îl atacă pe Alex Bodi! Ce mesaj a putut să îi transmită

La începutul săptămânii bianca a semnat actele de divorț și a dat declarații uluitoare cu privire la cpsnicia ei. am aflat că viața vedetei alături de afaceristul Bodi nu a fost una deloc ușoară și că a acesta i-a promis în repetate rânduri că se va schimba, însă nu i-a reușit.

Totodată, Bianca a recunoscut că a fost înșelată și că Alex Bodi a fost agresiv cu ea în repetate rânduri. La unele dintre aceste scene ar fi asistat și fiica blondinei, care ar enumai 3 ani și jumătate.

”Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu, nu are ce să-mi reproșeze. Eu am stat într-o chestie în care nu eram fericită. Atunci când consider că nu sunt în sigurantă, pentru mine siguranța fetiței mele este cea mai importantă. Ea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani jumătate.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show.

Acum Bianca și-a updatat profilul de pe Whatsapp și a postat un filmuleț care părea a fi adresat fostului ei soț. „Ce-am avut și ce-am pierdut!”, era mesajul pentru Bodi. Alături de acest mesaj se afla și un filmuleț, în care aceasta arăta un semn obscen.

Bianca si Bodi

Bianca si Bodi

Alex Bodi postat o captură de ecran a acestui filmulț chiar pe profilul lui de Instagram, însoțit de un mare NU. Așadar, tensiunile dintre cei doi soți continuă chiar și după divorț.

Citește și: Alex Bodi, primele imagini alături de rusoaica cu care a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu

Citește și: Andra face ANUNȚUL despre emisiunea Românii au talent, în plină criza Coronavirus

 

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top