Connect with us
Bianca Drăgușanu, clipe de panică. Fiica ei a fost la un pas de înec. Cine a salvat-o pe micuță

Vedete

Bianca Drăgușanu, clipe de panică. Fiica ei a fost la un pas de înec. Cine a salvat-o pe micuță

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. Ea are o viață destul de tensionată, a fost implicată în mai multe relații din care a avut de învățat, însă cea mai mare realizare a ei este fetița ei, Sofia, pe care o are cu Victor Slav. Ea este foarte grijulie cu cea mică și o ia cu ea peste tot, încercând să-i ofere o educație ca la carte. Cu toate acestea, Bianca a trăit sperietura vieții sale, când a scăpat-o din ochi pe copilă pentru câteva secunde, timp în care Sofia a sărit în piscină și a fost la un pas de înec.

Bianca Drăgușanu și-a salvat fiica de la înec

Bianca Drăgușanu a avut parte de sperietura vieții sale. Ea a vorbit despre această experiență abia acum, însă nefericitul episod a avut loc în vară. În vară, ea și-a avertizat fetița să nu intre în apă, pentru că nu știe să înoate. În câteva clipe, când Bianca a scăpat-o pe Sofia din ochi, cea mică s-a și aruncat în apă. Bianca nu a stat pe gânduri și a sărit îmbrăcată în piscină pentru a o salva pe micuța care, din fericire, a scăpat nevătămată.

„A fost o fracțiune de secundă. I-am zis să nu se ducă la piscină. M-am aplecat să mă încalț sau să pun telefonul, iar când am ridicat ochii, copilul era în apă. M-am aruncat direct, nu m-a mai interesat de nimic.”, a povestit Bianca.

Micuța a fost norocoasă și i-a fost foarte recunoscătoare mămicii ei pentru că a salvat-o, motiv pentru care le-a povestit pățanie și bunicii și lui Victor Slav. Bianca a fost foarte speriată și s-a gândit mult timp la lucrurile rele care s-ar fi putut întâmpla. La fel de șocat a fost și Victor Slav, care se temea că cea mică va prinde frică de apă după această pățanie.

Bianca intenționează să o ducă pe Sofia la cursuri de înot, pentru a evita orice accident de acum. Ea a mărturisit că are o relație bună cu tatăl fetiței sale, Victor Slav, pe care a încercat să-l calmeze atunci când a aflat ce s-a întâmplat, explicându-i că a salvat ea situația.

„O să merg eu cu ea la lecții în viitor, pentru că, după întâmplarea din vară, am fost în panică totală. Două zile numai asta am visat. Și Victor s-a speriat foarte tare. se întreba dacă acum o să-i fie copilului frică de apă. I-am explicat că nu a fost nimic grav și că am fost eu acolo.”, a mai povestit Bianca Drăgușanu.

Celebra Bianca vrea să se mute din țară pentru ceva timp, mai exact în Dubai. Ea intenționează să o ia pe Sofia cu ea pentru a se rupe puțin de stresul din România și pentru a petrece clipe liniștite alături de micuță.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top