Connect with us
Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Carmen de la Sălciua: ”Cârtiță disperată!”

Vedete

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Carmen de la Sălciua: ”Cârtiță disperată!”

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate prezențe mondene din țara noastră. Vedeta se află într-o ceartă continuă cu iubitul său, Alex Bodi, iar relația lor este una presărată cu scandaluri, agresiuni și numeroase neînțelegeri. Totuși, lucrurile dintre ei s-au mai calmat în ultima perioadă, dar se pare că blondina nu se poate abține și are acum o problemă cu altcineva: cunoscuta Carmen de la Sălciua.

Bianca Drăgușanu, supărată foc pe Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a fost profund impresionată de povestea de viața a cuplului format din Alexandra și Ionuț Bodi, astfel încât cântăreața a decis să le facă o vizită „Regilor TikTok-ului”, pentru a le cunoaște povestea și pentru a le aduce o bucurie celor doi îndrăgostiți. Cei doi au devenit celebri pe TikTok, după ce au postat mai multe videoclipuri în timp ce dansează. Mai mult, Alexandra gătește și filmează toate rețetele sale, spre amuzamentul celor care îi urmăresc activitatea. Cei doi au apărut și la TV, unde au fost văzuți de o mulțime de oameni.

Carmen de la Sălciua a fost încântată să intre în casa celor doi, motiv pentru care a făcut și fotografii, pe care le-a publicat pe conturile sale de socializare. Aici, părerile au fost împărțite. Unii dintre internauți au apreciat gestul ei și au lăudat inițiativa de a le trece pragul casei, în timp ce alții au criticat-o aspru. Carmen a fost acuzată că a mers acolo doar pentru a atrage atenția și a-și face reclamă pe seama unor oameni de rând. Și Răzvan Botezatu a atacat-o dur, susținând că ar fi putut face această faptă bună și în liniște, fără a face totul public.

La fel de tare a criticat-o și Bianca Drăgușanu. Vedeta a ironizat-o dur pe celebra cântăreață, punând la îndoială abilitățile muzicale ale acesteia, dar și buna intenție a ei, de a o ajuta pe Alexandra. Ea susține că vedeta a mers acolo doar pentru a adunat like-uri de la fanii impresionați.

”Am intrat pe Tik Tok și o văd pe una amărâtă… Dar cu milioane de likeuri. O văd pe altă amărâtă care e cântăreață de muzică de petrecere, care s-a dus să se pozeze cu amărâta, ca să-și facă ea niște follow-uri și like-uri! Băi, femeie, ești penibilă cu diplomă! Lasă femeia amărâtă în pace! Dați-i unfollow la cârtița asta disperată”, a spus Bianca despre Carmen.

Bianca și Carmen sunt oarecum rivale. S-a speculat despre Carmen și Alex Bodi că între ei s-ar fi înfiripat o idilă. Mai mult, Alex Bodi i-a oferit lui Carmen autoturismul său personal pentru a putea fi folosit în videoclipul muzical al artistei, „Cât de naivă mă crezi” și au publicat împreună mai multe Instastories.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top