Connect with us

Vedete

Bianca Drăgușanu, din nou la medicul estetician. Blondina este complet schimbată

Bianca Drăgușanu, din nou la medicul estetician. Blondina este complet schimbată

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai iubite și cunoscute femei din țara noastră. Este apreciată pentru imaginea sa impecabilă, dar și extrem de criticată pentru faptul că a exagerat cu operațiile estetice de-a lungul anilor. Totuși, blondina a mai apelat la o intervenție de curând, care a schimbat-o complet.

Bianca Drăgușanu, din nou schimbată

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate apariții feminine e la noi din țară. Celebra vedetă s-a schimbat complet de-a lungul anilor datorită operațiilor estetice, dar se pare că nu se oprește aici. Chiar dacă nu mai seamănă deloc cu tânăra de acum câțiva ani, nu are de gând să se oprească până când nu ajunge la forma ideală.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici, pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, a mărturisit Bianca Drăgușanu

Chiar de Moș Nicolae, a decis să își facă singură un cadou și a mers la medic. Astfel, ea a recurs la tratamentul „cat eyes”. Aceasta este o procedură minim invazivă ce ridică unghiul exterior al ochilor și ajută la obținerea unei „priviri de pisică”. Efectul este unul miraculos și extrem de vizibil, pentru că blondina este complet schimbată acum și are o privire atrăgătoare.

 

 

 

Câte operații are Bianca

Bianca recunoaște că a apelat de nenumărate ori la medicul estetician, dar nu a vorbit despre toate intervențiile. Totuși, ar fi declarat că are la activ peste 30 de operații și intervenții simple și nu contează numărul și banii investiți, pentru că nu asta o interesează.

Tot de curând, și-a injectat pomeții și s-a arătat extrem de încântată de rezultat. Are de gând să încerce tot ce este nou pentru a se simți bine în pielea ei și a atinge perfecțiunea, pentru că acesta este scopul ei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top