Connect with us
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri cutremurătoare. Imagini de groază cu vedeta desfigurată

Vedete

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri cutremurătoare. Imagini de groază cu vedeta desfigurată

Bianca Drăgușanu trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Celebra blondină părea că își găsise liniștea lângă noul bărbat din viața ei și este foarte fericită, dar se pare că unii oameni nu îi vor deloc binele și se țin de capul ei mai mereu, fără să-i dea pace. De curând, cineva a făcut publică o fotografie cu ea în care este desfigurată, dar se pare că adevărul era altul. Vedeta a oferit mai multe imagini cu ea după agresiunea de la un fost iubit, care au șocat pe toată lumea.

Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie

În ultima perioadă, circulă în mediul online o imagine cu Bianca într-o ipostază extrem de neplăcută. Vedeta are fața desfigurată și nu este deloc într-o formă prea bună. Pare că a fost victima unor agresiuni crunte, care i-au lăsat semne grave.

La prima vedere, toți s-au gândit la aceeași variantă: cea că, în poză, Bianca era după o bătaie. Dar adevărul a fost cu totul altul și Bianca a decis să facă lumină în acest caz.

Bianca Drăgușanu a intervenit prin mai multe filmulețe pe Instastory, unde a clarificat situația. Ea s-a întors acum în țară și la aeroport a fost așteptată de o echipă de filmare, care i-a arătat acea imagine, ceea ce a scos-o din minți.

Se pare că poza fusese făcută după o operație de blefaroplastie, ale căror efecte fuseseră acelea. Bianca a explicat că cineva încearcă să o șantajeze și că tot acea persoană urmează să facă publice și fotigrafiile cu ea de când a fost bătută.

Astfel, pentru că este o femeie asumată, a decis să facă chiar ea publice imaginile cu ea după o reală agresiune. Se pare că a depus o plângere împotriva celui care a recurs la astfel de gesturi și are de gând să afle și cine a început tot circul cu fotografiile, pentru că sunt doar 3 suspecți.

„Poza care e în presă cu plasturii la ochi e în urma unei operații, pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere.

Da, așa arătam eu când am fost snopită în bătaie. Am depus și o plângere și avocatul meu se ocupa de asta. Nu treceți cu vederea prea ușor. Daca te inșală o dată, te va înșela toată viața. Dacă îți dă o palmă, te va bate toată viața. Eu am iertat prea mult și am greșit’, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top