Connect with us

Vedete

Bianca Drăgușanu se mărită! Anunțul oficial al vedetei: „A treia oară o să fie cu noroc!”

Bianca Drăgușanu a început o nouă etapă a vieții ei. Vedeta a trecut prin multe greutăți în ultima vreme și a fost implicată în multe scandaluri, însă lucrurile s-au liniștit și în viața ei și trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, așa cum lasă de bănuit blondina. Deși nimeni nu s-ar mai fi așteptat să facă acest pas pentru a treia oară, Bianca se gândește deja la măritiș, deși are o relație de scurtă durată.

Bianca Drăgușanu se vede mireasă

Bianca Drăgușanu a trecut prin mai multe despărțiri de-a lungul vieții sale și a trecut prin experiențe neplăcute cu persoanele care i-au fost alături la un moment dat. După numeroase scandaluri, bătăi, acuzații grave și lucruri neplăcute, Bianca și-a găsit din nou fericirea și simte fiorii dragostei, dar are și planuri mari de viitor cu noul bărbat din viața ei.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu. După ce au mers împreună la munte și s-au întâlnit în Dubai, cei doi proaspăt îndrăgostiți au plecat într-o excursie luxoasă în Maldive, un loc la care mulți nu își permit nici măcar sa viseze. Gabi Bădălău a tratat-o regește pe iubita lui și i-a făcut toate poftele.

Relația lor se pare că este una serioasă și se prevede de lungă durată, pentru că cei doi se gândesc la căsătorie. Deși măritișul era doar un zvon, Bianca l-a confirmat chiar azi. Ea a fost foarte sinceră și a spus că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și că un plan important pentru ea este căsătoria.

 „În momentul de față chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele.

Am plecat singură in vacanță și de acolo am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. Am spus ca vreau să merg în Maldive, că vreau să-mi fac poze mișto. Acolo am tot încercat s-o conving pe Ramona să meargă în Maldive. Am spus Universului că vreau să merg.

Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat.

Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit.”, a declarat Bianca la Teo Show.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top