Bianca Dragusanu a recunoscut ca este insarcinata!

26.05.2016
Bianca Dragusanu a recunoscut ca este insarcinata!

Bianca Dragusanu a spus la emisiunea „Un show pacatos” ca isi doreste sa se mute intr-o casa mai mare si ca vrea cu ardoare o familie mai mare. „Ne-am linistit. Ne dorim o casa mai mare, o masina mai mare, o familie mai mare.”, a spus iubita lui Victor Slav.

In ceea ce priveste sarcina despre care s-a tot discutat in presa tabloida, Bianca Dragusanu a tinut sa lamureasca subiectul: „Eu n-am comentat stirea in niciun fel. Nici n-am zis ca sunt insarcinata, nici ca nu sunt. Dar, într-o luna, doua, burtica o sa fie vizibila. Nu vreau sa dezbat subiectul din mai multe motive. Imi doresc o fetita. Si Victor la fel. La cate rochite fac, ar fi si pacat”, a mai spus Bianca.

Citeste si: Bianca Dragusanu a transformat-o pe Teo Trandafir

Bianca Dragusanu si Victor Slav au o relatie de iubire destul de complicata. Au fost iubiti timp de trei luni, apoi au ales sa se casatoreasca. Dupa doar sase luni au divortat, iar Bianca s-a intors pentru scurta vreme la fostul sau iubit, fotbalistul Adrian Cristea.

Fosta concurenta de la „Burlacul” si realizatorul TV au avut apoi mai multe impacari si despartari, iar in prezent sunt impreuna.