Connect with us
Bianca Dragusanu a recunoscut ca este gravida, dupa ce presa tabloida a speculat ca aceasta ar fi insarcinata cu Victor Slav.

Vedete

Bianca Dragusanu a recunoscut ca este insarcinata!

Bianca Dragusanu a spus la emisiunea „Un show pacatos” ca isi doreste sa se mute intr-o casa mai mare si ca vrea cu ardoare o familie mai mare. „Ne-am linistit. Ne dorim o casa mai mare, o masina mai mare, o familie mai mare.”, a spus iubita lui Victor Slav.

In ceea ce priveste sarcina despre care s-a tot discutat in presa tabloida, Bianca Dragusanu a tinut sa lamureasca subiectul: „Eu n-am comentat stirea in niciun fel. Nici n-am zis ca sunt insarcinata, nici ca nu sunt. Dar, într-o luna, doua, burtica o sa fie vizibila. Nu vreau sa dezbat subiectul din mai multe motive. Imi doresc o fetita. Si Victor la fel. La cate rochite fac, ar fi si pacat”, a mai spus Bianca.

Citeste si: Bianca Dragusanu a transformat-o pe Teo Trandafir

Bianca Dragusanu si Victor Slav au o relatie de iubire destul de complicata. Au fost iubiti timp de trei luni, apoi au ales sa se casatoreasca. Dupa doar sase luni au divortat, iar Bianca s-a intors pentru scurta vreme la fostul sau iubit, fotbalistul Adrian Cristea.

Fosta concurenta de la „Burlacul” si realizatorul TV au avut apoi mai multe impacari si despartari, iar in prezent sunt impreuna.

1 Comment

1 Comment

  1. Daiana Antonescu

    2016-05-26T10:26:56+03:00 at 10:26

    Da,chiar era o problema de interes national,daca este,sau nu ,insarcinata duduia…. Vai de capul nostru !!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top