Connect with us
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, cea mai nouă relație din showbiz. Cei doi au petrecut Revelionul împreună

Vedete

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, cea mai nouă relație din showbiz. Cei doi au petrecut Revelionul împreună

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău fac subiectul celor mai proaspete știri mondene de la noi din țară. Vedeta și omul de afaceri sunt liberi de contract și se pare că profită de bucuriile vieții. Cei doi ar fi petrecut împreună noaptea dintre ani, de unde și informațiile cum că formează un cuplu.

Bianca Drăgușanu, iubita lui Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost filmați împreună în noaptea dintre ei. Cei doi au petrecut Revelionul la aceeași petrecere și se pare că nu au stat departe unul de celălalt. Potrivit SpyNews, atât Bianca, cât și Gabi au petrecut noaptea dintre ani în Dubai. Acolo blonda a plecat cu mai multe prietene și se pare că în grupul lor a ajuns și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Pe contul ei de Instagram, Bianca Drăgușanu a postat câteva imagini în care dă de înțeles că este cu cineva, dar fără să ofere prea multe indicii. Din aproape în aproape s-a descoperit că este vorba de nimeni altul decât Gabi Bădălău.

Omul de afaceri a acordat în exclusivitate pentru SpyNews un interviu în care a explicat imaginile apărute în presă, în care el este în compania Biancăi Drăgușanu.

“Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”, a spus Gabi Bădălău în exclusivitate.

Bianca nu a comentat, cel puțin deocamdată, informațiile cu privire la ea și Bădălău. În urmă cu ceva timp, blonda a declarat că are planuri serioase în legătură cu viața în Dubai și că și-a propus să-și cumpere un apartament acolo. În ceea ce privește viața amoroasă, Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, cu care are o fetiță. Ulterior a avut o relație cu afaceristul Alex Bodi, cu care s-a și cununat civil.

Pe de altă parte, Gabi Bădălău a fost căsătorit cu cântăreața Claudia Pătrașcanu. Cei doi se află în proces de divorț.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top