Connect with us
Bianca Drăgușanu, secretul siluetei sale: "Am mâncat cartofi prăjiți, pizza, paste, dar..."

Vedete

Bianca Drăgușanu, secretul siluetei sale: „Am mâncat cartofi prăjiți, pizza, paste, dar…”

Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea și a spus ceea care este secretul siluetei sale. Proaspăta mămică are un corp de invidiat, iar sarcină nu a lăsat niciun semn. Din acest motiv mulți se întreabă cum reusește să se mențină.

Având în vedere că are un corp de invidiat, nici nu ai crede că Bianca Drăgușanu mănâncă. Însă, vedeta a mărturisit că nu se abține de la nimic.

„Am mâncat cartofi prăjiţi, am mâncat pizza, paste, dar am mâncat cu măsură, nu am exagerat cu nimic. Cred că am avut grijă să spunem, ce am făcut în timpul sarcinii, în rest mari eforturi nu prea”, a spus Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăgușanu se declară o femeie împlinită, iar fetița ei i-a schimbat viața.

„Sunt full-time şi în momentul în care am de făcut o şedinţă foto non stop mă gândesc la ea, îmi vine să o sun pe mama să facem face time să o văd. Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat până în momentul de faţă”, a spus Bianca Drăguşanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu a declarat că are de gând să mai facă copii.

„Aş mai face încă doi copii, este un sentiment foare frumos. Mi-aş dori ca anul viitor pe vremea asta să mai am doi băieţi. Fată am acum şi vreau să am o grădiniţă de copii. Acum am dat de gusul acesta, cum e să fii mamă, mă pricep foarte bine.”, a declarat Bianca Drășușanu în cadrul unei emisiuni tv.

Citește și: Bianca Drăgușanu este pregătită pentru încă un copil: „Mi-aș dori ca anul viitor…”

Citește și: La patru ani de la nunta cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a făcut ASTA! Fanii au reacționat

La finalul lunii septembrie, Bianca Drăgușanu a adus-o pe lume pe micuța Natalia Sofia. Ea a reușit să păstreze sarcina secretă vreme de mai multe luni și a făcut marele anunț când era gravidă în cinci luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top