Connect with us
Bianca Drăgușanu este pregătită pentru încă un copil: "Mi-aș dori ca anul viitor..."

Vedete

Bianca Drăgușanu este pregătită pentru încă un copil: „Mi-aș dori ca anul viitor…”

Bianca Drăgușanu a devenit mamă în urmă cu aproape două luni și are deja planuri de viitor. Bianca Drăgușanu a declarat într-o emisiune tv că își mai dorește un copil.

„Aş mai face încă doi copii, este un sentiment foare frumos. Mi-aş dori ca anul viitor pe vremea asta să mai am doi băieţi. Fată am acum şi vreau să am o grădiniţă de copii. Acum am dat de gusul acesta, cum e să fii mamă, mă pricep foarte bine.”, a declarat Bianca Drășușanu în cadrul unei emisiuni tv.

Bianca Drăgușanu este o mamă extrem de grijulie și intră în panică ori de câte ori fiica ei este neliniștită. Așa se face că a ajuns cu Sofia la spital, în urmă cu câteva zile, pentru că nu se oprea din plâns.

“Săptămâna trecută, am ajuns de urgență la spital. Doctorul mi-a zis că fiica mea este în regulă, se simte bine, numai că, uneori, are colici, așa cum este normal în primele trei luni de viață. Mi-a explicat că nu trebuie să mă alarmez, căci durerile vor dispărea și bebelușul se va putea odihni normal.

În rest, este sănătoasă, a crescut, a și luat în greutate, are acum 4,200kg, și nu trebuie să mă îngrijorez. Totul este în regulă, doar că așa sunt eu, când o văd pe micuță că plânge, mă gândesc că este o problemă. Nu suport să o văd cum plânge nici măcar cinci minute, o țin în brațe tot timpul dacă este nevoie. Slavă Domnului că nu este nimic grav”, a declarat Bianca Drăgușanu potrivit wowbiz.

Citește și: La patru ani de la nunta cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a făcut ASTA! Fanii au reacționat

Citește și: Bianca Drăgușanu le-a închis gura celor care au spus că nu a născut. Ce dovadă a arătat în direct

La finalul lunii septembrie, Bianca Drăgușanu a adus-o pe lume pe micuța Natalia Sofia. Ea a reușit să păstreze sarcina secretă vreme de mai multe luni și a făcut marele anunț când era gravidă în cinci luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top