Connect with us
Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-ar fi căsători în secret, anunță presa mondenă, după ce vedeta a postat un mesaj pe contul său de Facebook.

Vedete

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în secret? Mesajul Biancăi

După ce Bogdan Vlădău și Cătălin Botezatu au vorbit la începutul lunii despre Bianca Drăgușanu ca fiind o femeie măritată, ea a postat pe Facebook un mesaj în care dă de înțeles că s-ar fi căsătorit cu Victor Slav.

Bianca Drăgușanu a postat o imagine pe contul său de socializare în care apare alături de Victor Slav. Imaginea a fost însoțită de mesajul: „My husband doesn’t like selfies (Soțului meu nu îi plac selfiurile – n.r.) Dar pt ca am geci toate culorile nu ma pot abtine sa nu fac poze”.

Citește și: Bianca Drăgușanu a ajuns cu fiica sa la spital!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, o relație plină de imprevizibil

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit prima oară în anul 2013. La începutul lui 2014, ei au divorțat cu mare tam-tam.

Relația lor a ost plină de suișuri și coborîșuri. Ulterior, cei doi s-au împăcat, iar Bianca a rămas însărcinată. Ea a devenit mamă, după ce a născut în luna septembrie o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Sofia Natalia. Micuța a măsurat 50 de centimetri la naștere și a cântărit 3.250 kilograme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top