Connect with us
Bianca Drăgușanu, supărată că Bodi a înșelat-o cu ”o purcică”

Vedete

Bianca Drăgușanu, supărată că Bodi a înșelat-o cu ”o purcică”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat când nimeni nu se aștepta la asta. Despărțirea lor s-a lăsat cu mare scandal, iar acum vedeta îl acuză pe afacerist că a înșelat-o cu ”o purcică”. A spus asta chiar pe rețelele de socializare, ca să vadă toată lumea.

Bianca Drăgușanu, supărată că Bodi a înșelat-o cu ”o purcică”

Bianca Drăgușanu a avut un mesaj foarte dur pe rețelele de socializare, în care a dat de înțeles că Alex a înșelat-o. Bianca a postat pe Instastory o imagine cu o descriere subtilă la adresa fostului soț. Aceasta îl compară pe Alex Bodi cu un șarpe, pe care l-a iubit, dar care în final ”a mușcat-o”

Biacan Dragusanu

Biacan Dragusanu

”Hrănește un șarpe. Iubește un șarpe. Respectă un șarpe. Roagă-te pt un șarpe. Nu contează, tot te va mușca”, este postarea Biancăi Drăgușanu.

Fani auu început imediat să îi umple profilul de Instagram cu tot felul de comentarii. Mulți o susțin, alții o condamnă. Ea ales să răspundă unui fan, care îl acuză pe Alex Bodi că a înșelat-o.

”Acum e frustrat Alex. Pff, ce bărbat ar înșela o femeie ca tine”, i-a spus fanul. Replica Biancăi nu a înârziat să apară. ”Să vezi cu ce purcică”, a adăugat vedeta.

Citește și: Horoscop Remus Ionescu vineri, 13 martie: Săgetătorii fac o investiție mai serioasă

Citește și: Calendar Ortodox 13 martie sărbătorile de vineri, post negru

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top