Connect with us
Horoscop Remus Ionescu vineri, 13 martie: Săgetătorii fac o investiție mai serioasă

TV

Horoscop Remus Ionescu vineri, 13 martie: Săgetătorii fac o investiție mai serioasă

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 13 martie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele vineri, 13 martie.

Berbec

Si totusi, sfera profesionala sau afaceri este de mare interes pentru voi in aceasta perioada: sunteti in cautarea unor nise sau oportunitati, apreciati bugetul necesar, ganditi poate ca va urma curand si momentul ideal pentru lansarea unor noutati sau pentru un progres in cariera.

Taur

Va imbie vremea si atmosfera sa porniti la drum ca sa va decuplati de stres si veti vorbi despre aceasta cu omul iubit, faceti rezervare online. Ati putea ramane cu impresii frumoase dupa o prima intalnire daca nu exista actualmente cineva in viata voastra; va veti mai intalni.

Gemeni

O zi destul de aglomerata sau poate nu va dau pace gandurile legate de lucrurile care au ramas de terminat. Nu strica sa va faceti ordine in lista voastra si sa va stabiliti prioritatile precum si sa puneti pe ea undeva, nu la coada, timp pentru voi si pentru cei dragi, odihna, recuperare.

Rac

Va energizeaza timpul petrecut in compania oamenilor pe care ii simpatizati si care va inspira incredere; subiectele de discutie conteaza mai putin. Cu siguranta apare si un subiect important de dezbatut cu omul iubit si nu trece mult timp de la vorba la actiune.

Leu

De voie sau de nevoie veti petrece mai mult timp pe acasa in aceste zile, veti lasa deplasarile pe alta data. Chiar si asa gasiti destule de facut, se indreapta ochii si atentia asupra unor lucruri ce trebuie reparate, schimbate si poate ca nu este nevoie de un specialist pentru asta.

Fecioara

Optimism temperat: va simtiti bine in pielea voastra si reusiti sa creati in jurul vostru o atmosfera placuta, pozitiva. Cu usurinta cadeti de acord cu fiinta iubita asupra unei deplasari, petreceti cateva zile alaturi de rude sau poate ca ajungeti intr-un peisaj de poveste.

Balanta

Apetitul pare sa fie in scadere in aceste zile si poate ca in schimb va indreptati spre apa, ceaiuri, sucuri naturale. Posibil sa primiti un mesaj telefonic de la cineva cu care va stiti de multa vreme ori va revedeti cu respectivul in localitatea natala, la rude si veti avea ce povesti.

Scorpion

Nestare, nerabdare, sensibilitate, sunteti atenti la tot ce se intampla in jurul vostru si aveti la moment o replica inspirata, hazoasa. Evolueaza frumos o relatie sentimentala inceputa de curand, pare sa va apropie conjunctura actuala si va purtati de grija, va duceti dorul.

Sagetator

Nu va place voua incertitudinea, dar poate ca veti fi nevoiti sa mai asteptati sosirea unor vesti, confirmari. Graba poate strica treaba insa daca se pune problema unei cheltuieli sau investitii mai serioase, mai ales daca este vorba despre o zona la care nu prea va pricepeti.

Capricorn

Apare sansa unor mici castiguri: este nevoie de voi, vi se face o plata, stabiliti o suma pentru atingerea unui obiectiv. Precauti de obicei, in aceste zile sunteti printre cei care dau incredere si ridica moralul altora, luati initiativa unei iesiri cu colegi, prieteni.

Varsator

Vine vestea pe care o asteptati: chiar daca proiectul va demara saptamana viitoare sau atunci va veti intalni pentru discutia finala, important este ca scapati de o grija. Va fi o primavara neasteptat de incarcata pentru voi si nu va veti da in laturi de la eforturi, provocari.

Pesti

Salutari de la rude sau oameni dragi aflati departe de voi, faceti aranjamente sa va intalniti cat de curand posibil. Buna stare sufleteasca, se aduna idei si observatii, le veti rafina si veti pregati un proiect nou-nout sau o relansare.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top