Connect with us
Asistenta lui Tuncay Ozturk, supranumita de presa mondena blonda lui Tuncay, a reacționat după ce Andreea Marin a anunțat că divorțează.

Vedete

” Blonda lui Tuncay „, reacție după ce Andreea Marin a anunțat că divorțează

După ce Andreea Marin a anunțat că va divorța de Tuncay Ozturk, au început să apară speculațiile privind destrămarea căsniciei lor. Cele mai multe dintre acestea o consideră responsabilă pe asistenta blondă a lui medicului turc.

Tuncay și asistenda blondă au fost fotografiați în mai multe rânduri mergând la cumpărături sau la film. Prima oară după ce imaginile au apărut în presă, Andreea Marin a infirmat că soțul ei ar avea o aventură cu blonda.

Citește și: Ce spune Andreea Marin despre „blonda lui Tuncay”

Citește și: Andreea și Tuncay, cearta in vazul lumii FOTO!

Contactată de click.ro, asistenta, pe numele ei Alexandra (25 de ani) nu a dorit să vorbească despre divorțul celor doi. ”Nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri, eu sunt la clinică, iar domnul Tuncay este cu pacienții în consultații. Nu pot să vorbesc despre lucruri care nu țin de profesia mea. Mă scuzați!”, a declarat Alexandra.

” Oameni dragi, cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe.

O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect.

Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind”, a scris Andreea Marin pe Facebook, anunțând divorțul.

tuncay-asistenta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top