Connect with us
Cristian Borcea si Alina Vidican divorteaza! Cei doi au depus actele de divort la Judecatoria Buftea, in data de 4 august.

Vedete

OFICIAL: Borcea si Alina au depus actele de divort

Sotii Borcea divorteaza! Actele au fost depuse la Judecatoria Buftea, in data de 4 august 2016.

Desi s-a vorbit de o impacare intre Cristi Borcea si Alina Vidican, dupa intoarcerea acesteia din Statele Unite ale Americii, iata ca acestia au decis, in cele din urma, sa rupa mariajul.

Problemele in casnicia celor doi au aparut odata cu sarcina Valentinei Pelinel. Fosta sotie a lui Cristian Boureanu ar fi ramas insarcinata cu fostul actionar al clubului Dinamo, fapt care a provocat un imens scandal intre Valentina si Alina, cele doua aruncandu-si vorbe dure prin intermediul mass-media.

Citeste si: Ce gest a facut Mihaela Borcea dupa ce Valentina Pelinel a nascut

Citeste si: Alina Vidican iese la atac: „Pelinel vaneaza averi. Ma arunca in strada!”

Dupa lungi luni de incertitudine si dupa ce Valentina Pelinel a nascut, sotii Borcea au decis sa depuna actele de divort.

Crsit si Alina s-au casatorit in urma cu cincia ani, la o luna de zile dupa ce omul de afaceri divortase de Mihaela. Alina i-a daruit doi copii lui Borcea: un baiat pe nume George Alexandru (4 ani) si o fata, Gloria (10 luni). Fostul actionar dinamovist mai are trei copii din mariajul cu Mihaela.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top