Brigitte Pastramă, bătută de soțul ei în stradă! Un martor s-a speriat și a sunat la Poliție

25.09.2020
Brigitte Pastramă, bătută de soțul ei în stradă! Un martor s-a speriat și a sunat la Poliție

Brigitte Pastramă se află în mijlocul unui nou scandal. Vedeta a fost agresată de către soțul ei, Florin Pastramă. Incidentul s-a petrecut în parcarea unui supermarket din Capitală. Un martor care a asistat la întreaga scenă, s-a speriat și a sunat la Poliție.

Brigitte Pastramă – bătută într-o parcare

Conform unor surse, bătaia din stradă nu a avut loc astăzi, nici măcar recent. Ar fi o filmare mai veche, care a fost scoasă astăzi în atenția publicului.

Scandal în plină stradă, între Brigitte Pastramă și soțul ei Florin. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, iar bărbatul s-a năpustit asupra ei, vedeta fiind întinsă pe jos, lângă mașină. Câțiva bărbați au asistat neputincioși la întreaga scenă, pentru că Florin era extrem de nervos și s-a îndreptat furios spre ei. Cineva s-a speriat și a considerat că trebuie chemată Poliția, ceea ce s-a și întâmplat.

Incidentul a fost filmat de către cineva. Sunt imagini violente între doi soți, în parcarea unui supermarket din Capitală.

Pe filmare se aude cum afaceristul țipă la soția lui și o întreabă – De ce nu te potolești?  Nu se aude, însă, ce îi răspunde femeia. Brigitte se ridică, închide portiera din dreapta față a mașinii, după care se îndreaptă spre portiera din stânga, iar filmarea se oprește.

De-a lungul relației lor tumultoase, cei doi au mai apărut în presă în astfel de ipostaze. Conform unei înregistrări pulicate de Cancan, Florin Pastramă ar mai fi agresat-o pe soția lui chiar în interiorul shaormeriei de care cei doi se ocupă împreună.

Brigitte Sfât și Florin Pastramă s-au cunoscut în emisiunea Ferma, produsă și transmisă de Pro TV. S-au văzut, s-au plăcut, iar la scurt timp s-au și căsătorit. Înainte de Florin, Brigitte, fost fotomodel și actuală femeie de afaceri, s-a iubit cu marele tenisman Ilie Năstase. Cei doi au fost căsătoriți și au avut o relație cu despărțiri și împăcări.