Connect with us
Brigitte Pastramă, hărțuită de fosta iubită a soțului: „Te blestem, că asta meriți!”

Vedete

Brigitte Pastramă, hărțuită de fosta iubită a soțului: „Te blestem, că asta meriți!”

Brigitte Pastramă se află într-un stres continuu de ceva vreme și problemele se țin scai de ea. Oricât ar încerca să se liniștească, nu reușește deloc să își găsească un echilibru. Celebra femeie de afaceri a fost implicată în mai multe scandaluri în ultima perioadă și în toate sunt implicați cei apropiați. Atât cu fiul neascultător, cât și cu soțul agresiv s-a aflat în conflict bruneta, iar acum a venit rândul fostei femei din viața lui Pastramă. Aceasta o hărțuiește pe Brigitte pentru datoriile lui Florin.

Brigitte Pastramă nu mai are liniște

Brigitte Pastramă trece printr-o perioadă foarte zbuciumată. Aceasta a avut mai multe conflicte cu fiul său, care i-a vandalizat casa, i-a distrus mașina și de aici au urmat alte și alte certuri și reproșuri. În plus, și soțul ei a avut o atitudine agresivă față de aceasta, iar camerele de filmat au surprins toată scena. Imaginile au fost făcute publice și s-a iscat un întreg scandal.

Brigitte nu își poate găsi liniștea, oricât ar încerca. De curând, o angajată de la Fast-Food-ul ei i-a provocat o mare pagubă, după ce a fugit cu încasările dintr-o zi. Aceasta lucra acolo de doar câteva zile și deja a intrat în belele. Brigitte le-a cerut ajutorul prietenilor ei de pe Facebook pentru a o găsi pe femeia fugară, în speranța că cineva o cunoaște. Ea nu vrea să lase lucrurile baltă și va face tot ce poate pentru ca vinovata să plătească pentru faptele sale.

Iar asta nu e tot! Problemele nu se opresc aici pentru fosta soție a lui Ilie Năstase. Ea a mărturisit că este constant terorizată de o domnișoară, care ar fi fosta iubită a soțului ei, Florin Pastramă. În acest sens, ea a publicat mai multe capturi de ecran în care sunt surprinse mesajele femeii în care o amenință. Fosta iubită susține că Pastramă ar avea datorii la ea și încearcă să le primească de la Brigitte, deși nu are nicio legătură cu acest subiect. Vedeta i-a trasnmis că nu va obține nimic de la ea și i-a explicat că de la un bărbat nu decât iei, ci mai și dai.

„Dragii mei prieteni, ziua de astăzi am pornit cu o mare dezamăgire, această individă, Manuela cică o cheamă, mă terorizează lunar cu mesaje, către Florin, în care îi cere bani, îl blesteamă, cică este o fostă de-a lui…care acum când a văzut că Florin s-a căsătorit cu o fată cu bani, vrea și ea niște bani… Păpușică, insistentă, în viață când stai lângă un bărbat nu ai numai de luat de la el, uneori într-o relație mai și dai! Asta înseamnă iubire! Nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele????’, a scris Brigitte Pastramă pe pagina de Facebook.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top