Connect with us
Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă. Decizii drastice după scandal

Vedete

Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă. Decizii drastice după scandal

Brigitte Pastramă nu a mai suportat și și-a scos fiul afară din casa în care locuiește cu soțul ei. Scandalul în care se află cu fiul eu Robert pare să nu se oprească aici, iar Brigitte a luat mai multe decizii drastice după ce, cu sufletul îndoit, și-a lăsat băiatul să plece de acasă.

Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă. Decizii drastice după scandal

Brigitte Pastramă și-a luat inima în dinți și l-a scos pe Robert afară din casă. Cu toate acestea ea a dezvăluit într-un interviu că nu îl va lăsa pe străzi, ci îi va oferi un apartament cu chirie în București. Vedeta s-a arătat preocupată de faptul că nu știe cine îl va primi pe fiul ei în starea în care este. Brigitte susține că Robert îi face numai probleme și este un tânăr pe care nu îl poate ție sub control. Ea a mai povestit și că nuv a depunde plângere împotriva propriului ei copil, chiar dacă acesta i-a făcut mari necazuri în ultimele zile.

“O să-i iau cu chirie undeva, îți dai seama. Dar cine crezi că o să-l țină și o să-l primească?! Când o să vadă că face ce face… (…) Mi-a fost vandalizată casa de niște indivizi pe care nu îi cunosc și pe care i-am găsit în casă și una dintre mașini mi-a fost furată. Nu are nicio legătură Florin Pastramă cu ceea ce s-a întâmplat. E foarte urât ce s-a scris. Căsătoria noastră nu are nicio legătură. Nu știu de ce a apărut așa, dar e aiurea”, a dezvăluit fostul model pentru VIVA!.

Robert Sfăt are o cu totul altă variantă cu privire la scandalul pe care l-a creat. El o acuză pe mama lui că a fost pornită pe scandal și că minte cu privire la cele petrecute. El a confirmat că nu are momentan o casă în care să stea, dar se va descurca pentru că a mai dormit și alte dăți pe bancă în parc sau chiar la metrou.

Au venit niște prieteni, am ascultat muzică mai tare, ea era obosită. Mi-am însușit o sticlă de vin de la ea, am băut, s-a supărat că am dat muzica tare, a venit bum, bum pe scandal, de la o scânteie a ieșit incendiu. Referitor la ce a spus, că am ridicat mâna la ea, că aș face acest gest tragic, ca un bărbat să dea într-o femeie, mi se pare deplorabil. Am sunat-o de la secție, mi-a zis că la ea în casă nu am ce căuta, eu acum sunt homeless, nu am casă, dar mă descurc. (…). Am dormit și pe bancă în parc, și la metrou”, a povestit fiul lui Brigitte pentru wowbiz.ro.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. DORINA

    2020-06-24T18:52:55+03:00 at 18:52

    Emai rau daca il da afara din casa.El este foarte copilaros si poate sa cada prada multor abuzuri din partea golanasilor cu care este prieten.Mai bine l-ar tine langa dansa si sa munceasca cot la cot cu ea, in afacerile pe care le are.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top