Connect with us
Brigitte Sfăt, scandal cu fiul ei. Îl acuză că i-a furat mașina, în timp ce era drogat

Vedete

Brigitte Sfăt, scandal cu fiul ei. Îl acuză că i-a furat mașina, în timp ce era drogat

Birgitte Sfăt se află într-un scandal de proporții chiar cu fiul ei de 19 ani, rezultat din prima sa căsătorie. Aceasta a mers la poliție pentru a depune plângere împotriva prietenilor acestuia care și-au petrecut noaptea în casa ei, unde au distrus mai multe bunuri. În plus, aceștia i-ar fi furat mașina și ar fi consumat substanțe interzise. Fiul ei, însă, neagă acuzațiile pe care i le aduce mama sa.

Brigitte Sfăt, scandal cu fiul ei. Îl acuză că i-a furat mașina, în timp ce era drogat

După ce fiul ei și prietenii lui care ar fi intrat în casa ei ar fi provocat mai multe pagube și i-ar fi furat mașina în miezul nopții, Brigitte Sfăt a mers la poliție pentru a obține un ordin de protecție și pentru a reclama faptele acestora. Aceasta a explicat că nu a fost agresată de Florin Pastramă, așa cum se vehicula, ci a avut un conflict cu fiul său, pe care îl acuză că se droghează de la vârsta de 14 ani. În plus, nu ar fi prima dată când se confruntă cu astfel de evenimente din cauza fiului său și al celorlalți membri din anturajul lui, care i-au mai furat și altădată hainele de la uscat și alte bunuri.

 „Mi-au furat masina și mi-au vandalizat casa niște indivizi. Cât am dormit, i-a primit fiul meu în casă. S-au drogat cu toţii și au vandalizat casa. Nu m-a bătut Florin. Am probleme cu fiul meu din cauza anturajului. Prietenii fiului meu mi-au furat mașina azi noapte. Au intrat în casă la mine când dormeam. Vin în casă drogați. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o. Vin în casă la mine fără să știu și îmi distrug casa, sparg lucruri. Îmi fură și hainele pe care le am la uscat.”, a declarat Brigitte Sfăt.

Fiul său neagă acuzațiile mamei sale și spune că ea are această părere de când a aflat că vrea să devină artist, respectiv DJ, și nu este de acord. De altfel, el a recunoscut că nu i-a furat acesteia sale decât o sticlă de vin pentru a se delecta cu prietenii. În plus, el nu ar fi un consumator de stupefiante, asta fiind doar părerea mamei sale, care îl consideră „un copil distrus”. El ar fi încercat o singură dată astfel de substanțe, care, de altfel, nu i-ar fi plăcut.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. DORINA

    2020-06-22T18:31:03+03:00 at 18:31

    Ce sa vada copilul la persoana ta? Nici nu ma mira ca se comporta in halul asta.Tu care schimbi barbatii ca hotii de cai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top