Connect with us
Brigitte Pastramă șochează din nou. Vedeta a intrat în politică

Vedete

Brigitte Pastramă șochează din nou. Vedeta a intrat în politică

Brigitte Pastramă a intrat din nou în atenția publicului, chiar după scandalul cu fiul său, Robert. Deși ea și soțul său, Florin Pastramă, au spus întotdeauna că în relația lor totul merge ca pe roate și nu există motive de divorț, se pare că imaginile cu cei doi din mediul online spun altceva. Ei au fost surprinși într-o ipostază mai puțin plăcută, când vedeta era agresată de Florin Pastramă într-un mod brutal. Deși au existat și zvonuri conform cărora cei doi ar divorța, se pare că spiritele s-au liniștit și se reprofilează, amândoi intrând în politică.

Brigitte Pastramă șochează din nou. Vedeta a intrat în politică

Brigitte Pastramă a anunțat această vineri că a intrat în politică, ceea ce i-a lăsat pe fanii ei mască, având în vedere că bruneta nu a mai avut legătură cu acest domeniu până acum. Celebra și controversata vedetă, căreia îi place să ocupe primele pagini ale tabloidelor, își dorește să schimbe foaia, de aceea și-a găsit o activitate cu totul nouă de care să se ocupe.

Deși o cunoaște întreaga Românie, vedeta a anunțat că are de gând să se ocupe și de politică. Fosta soție a lui Ilie Năstase a anunțat în această vineri că va face parte din echipa viceprimarului PNL din sectorul 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu, care le este și un bun prieten ei și soțului său. Astfel, Brigitte și Florin au început un nou capitol din viața lor.

“Vă anunţ cu bucurie că ne-am alăturat echipei viceprimarului sector 2, Dan Cristian Popescu. Cristian este un prieten bun, dar mai ales un om implicat în viața sectorului 2 și care are ușa deschisă permanent pentru oameni. #sutemalaturidevoi #voluntariinasariinajutor #dorimsaneimplicam #nevoileomuluiderand #pentruceiceaunevoiedeajutor #insectorul2.”, a transmis Brigitte Pastramă.

Brigitte Sfăt se află într-un scandal de proporții chiar cu fiul ei de 19 ani, rezultat din prima sa căsătorie. Ea a mers la poliție pentru a depune plângere din cauza faptului că el și alți prieteni de-ai lui i-au vandalizat casa și i-au furat mașina, în timp ce erau sub influența substanțelor interzise. În plus, ar fi agresat-o pe aceasta și i-au adresat injurii, drept pentru care a mers la poliție să depună plângere.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top