Connect with us

Vedete

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit din nou! Bărbatul a plecat de acasă

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri. Cei doi soți s-au împăcat și despărțit de nenumărate ori și au fost implicați în multe scandaluri care i-au adus pe prima pagină a tabloidelor. Cu toate acestea, au declarat că se iubesc și acesta este stilul lor de a-și demonstra sentimentele. Totuși, căsnicia lor trece acum printr-o altă cumpănă. Florin a plecat de acasă!

Brigitte Pastramă este disperată!

Brigitte și Florin Pastramă au avut de la început o relație extrem de problematică. Au fost implicați în multe scandaluri, au apărut despre ei tot felul de bârfe și Brigitte a fost supusă chiar și unui tratament mai puțin plăcut, respectiv mai multor abuzuri fizice din partea soțului.

Brigitte Pastramă a anunțat de curând o nouă despărțire! Vedeta este disperată, după ce Florin și-ar fi făcut bagajele și a plecat de acasă. Bruneta a declarat că motivul despărțirii au fost problemele pe care le are Florin în familie, dar și în plan financiar și pe care le pune mereu pe baza ei, deși a încercat mereu să-l ajute și face pentru el tot ce poate.

Ea a mărturisit că nu e prima dată când Florin pleacă de acasă, mai ales că anul trecut, tot de Paște, a procedat la fel și i-a distrus sărbătorile, discuțiile pornind tot de la bani. Ea a pierdut mulți bani din cauza datoriilor lui Florin, iar el niciodată nu a răsplătit-o cu nimic.

„Nu i-am cerut absolut nimic. Nu i-am cerut nimic niciodată și nu mi se pare corect să arunce vina pe mine pentru problemele lor. Eu chiar am fost alături de ei tot timpul.

De asta nici nu mai vreau să mă duc acolo. Eu chiar nu am crezut că își va face bagajele și va pleca. A mai plecat, dar s-a întors peste o zi, două. De data asta a luat-o foarte în serios.

El nu poate să-mi ofere absolut nimic, îmi mai face și probleme. S-a întâmplat și anul trecut ceva asemănător când ei (n.r.: familia lui) au vândut o casă. El toată ziua zice că are moștenire, dar nu mi-a adus niciodată un cadou”, s-a plâns Brigitte Pastramă.

Brigitte a rămas fără bani!

După căsătorie, Brigitte și Florin Pastramă și-au făcut un cont comun la bancă. Cu banii strânși, urmau să-și achiziționeze o casă în Dubai. În urma unor datorii neachitate de Florin Pastramă, Brigitte a rămas fără suma de 72.000 de euro din cont, ceea ce i-a dat complet planurile peste cap.

Când i-a cerut lui Florin să-și rezolve problemele, acesta a reacționat urât și a decis să plece acasă, la mama sa. El a declarat că nu este vorba de o despărțire, doar că are nevoie de liniște pentru a pune lucrurile cap la cap și pentru a-și rezolva problemele. Când totul este pus la punct, vor face un contract de separare a bunurilor, pentru a nu mai exista neînțelegeri.

„N-ai cum să rezolvi problemele cu Brigitte. Nu se poate așa ceva, nu e normal. I-au blocat banii pentru că e numele meu acolo, trebuie să rezolv problemele, de aia plec. Frații mei sunt plecați, mama e la spital, nu are cine. Trebuie să merg să rezolv problemele, apoi facem contractul (n.r. de separare a bunurilor) și gata. Nu sunt supărat. Eu sunt sigur că am luat cea mai bună decizie, nu ne despărțim”, a spus Florin Pastramă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top