Connect with us
Brigitte și Florin Pastramă, din nou împreună! Cum a recucerit-o Pastramă pe soția lui

Vedete

Brigitte și Florin Pastramă, din nou împreună! Cum a recucerit-o Pastramă pe soția lui

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri. Relația lor a fost marcată de numeroase certuri și împăcări, dar și scandaluri care s-au lăsat cu lovituri grave. Cei doi soți au depășit fiecare moment greu, susținând că acesta este modul lor de a-și demonstra iubirea, însă, de curând, Brigitte a decis să se despartă de Florin și să-i dea timp să-și revizuiască atitudinea. Totuși, bruneta nu a rezistat prea mult, că s-a și întors în brațele iubirii sale.

Florin Pastramă, surpriză de împăcare pentru Brigitte

Florin Pastramă și Brigitte nu se înțeleg deloc prea bine, așa cum ar trebui să o facă doi soți, însă continuă să fie împreună, în ciuda stresului în care trăiesc. Deși părea că s-a ajuns la finalul mariajului în urmă cu o săptămână, când bruneta declara că l-a părăsit pe Florin din cauza faptului că nu mai suporta tensiunile dintre ei, cei doi soți au revenit în aceeași formulă.

Brigitte susținea că îl iubește pe Florin și că acesta este chiar un om bun, însă probleme pe care el le are în familie nu îi dau voie să se comporte așa cum ar trebui. Ea acuza că familia acestuia îi vrea ei răul și nu o sprijină deloc, ci fac orice pot pentru a o vedea la pământ. Cu părere de rău și lacrimi în ochi, Brigitte Pastramă anunța despărțirea.

Se pare că între timp a revenit la sentimente mai bune și s-a întors în brațele celui care a dus-o în fața altarului și i-a jurat iubire veșnică. Brigitte a postat mai multe InstaStory-uri, unde apărea la masă alături de câteva dintre rudele lui Florin Pastramă, de soțul și fiica ei. Se pare că Florin a surprins-o pe soția lui cu un buchet cu 101 trandafiri, cadou pe care Brigitte l-a arătat tururor urmăritorilor săi de pe Instagram.

Brigitte a transmis că toate lucrurile au fost clarificate și a sugerat că vrea să fie lăsată în pace, să-și trăiască liniștită viața și să aibă grijă de căsnicia ei pusă greu la încercare de atâtea ori. Cei doi soți păreau extrem de îndrăgostiți în fotografiile publicate în mediul online și radiau de fericire unul în compania celuilalt.

„Am primit de la Florin un buchet cu 101 trandafiri. Toate cărțile s-au dat pe față, o să mâncăm liniștiți și să sperăm că ne lasă și lumea în pace!”, a transmis Brigitte Pastramă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top