Connect with us
Bucurie imensă! Șerban Copoț, tată pentru a treia oară

Vedete

Bucurie imensă! Șerban Copoț, tată pentru a treia oară

Bucurie în familia Copoț. Șerban,prezentatorul emisiunii iUmor, a devenit tată pentru a treia oară. Acesta este foarte încântat că soția i-a oferit și o fetiță, după ce a mai dat naștere a doi băieței. El a transmis un mesaj emoționant pentru Roxana, proaspăta mămică, dar și pentru alte femei care au dat naștere și pentru bărbații care au privilegiu de a deveni tați.

Șerban Copoț are acum o fetiță

Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară. El este foarte încântat de minunea care tocmai a venit pe lume în această dimineață, motiv pentru care a scris câteva rânduri pentru soția sa și pentru toate mamele din lume, pe o rețea de socializare.

Șerban Copoț a declarat că cel de-al treilea copil s-a născut la 07.40 și i-a transmis soției sale numai gânduri frumoase. Șerban a mărturisit că o iubește nespus pe Roxana și îi este recunoscător pe deplin pentru faptul că este o mamă devotată, care face sacrificii pentru familia ei și este copleșit de emoție doar când se gândește la cât de norocos a fost să o întâlnească.

Prezentatorul iUmor a explicat că astfel de momente îi fac pe bărbați să realizeze cât de norocoși sunt și cât de puternice sunt femeile, dar și unice, pentru că au puterea de a da naștere unui copil, ceea ce un bărbat nu poate. El a mai precizat și că meseria de mamă este cea mai nobilă și grea dintre toate. Șerban abia așteaptă să-și aducă fetele acasă și să stea alături de ele.

„La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetița sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbatii ne dăm seama cat de puternice sunteți voi femeile şi aceasta metamorfoză numită naştere va transforma in ceva ce noi nu o sa fim şi nici nu o să ințelegem niciodată pe deplin – MAMA. Inchin un pahar in cinstea tuturor mamelor si inchei prin a spune ca ” Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului. Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele.”, a scris Șerban pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serban Copot (@serbancopot)

Șerban Copoț și Roxana s-au căsătorit în 2015 pe ascuns, după mai bine de 10 ani de relație. La fericitul eveniment le-au fost alături doar doi martori, dar şi băieţelul lor, Tudor, care pe atunci avea patru ani. Cei doi au doi băieți împreună, pe Tudor și Alex, iar în luna iulie, de ziua lui, a anunțat că va deveni din nou tătic.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top