Cântăreață celebră din România, distrusă de divorț: „Am făcut TBC, apă la plamâni, colon iritabil și ulcer!”

03.02.2021
Cântăreață celebră din România, distrusă de divorț: „Am făcut TBC, apă la plamâni, colon iritabil și ulcer!”

Divorțul este una dintre cele mai neplăcute experiențe prin care poate trece o persoană de-a lungul vieții. Deși în cazul unora despărțirea este una amiabilă, fără scandaluri, la alții se desfășoară complet diferit. În această situație se regăsește și Alessia, celebra cântăreață din România. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros și s-a ales cu numeroase probleme grave.

Alessia s-a îmbolnăvit după divorț

Celebra artistă Alessia a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Ea a divorțat de tatăl copilului ei după ce i-a oferit acestuia mai multe șanșe. Lucrurile au luat-o razna între ei și nu s-a mai putut face nimic, motiv pentru care a decis să renunțe la bărbat și să-și vadă de viața ei.

Totuși, nimic nu a fost așa simplu. Divorțul a distrus-o, stresul și problemele s-au acumulat și Alessia a ajuns de nerecunoscut. Sănătatea ei a fost extrem de afectată și se luptă acum cu numeroase afecțiuni precum TBC, apă la plamâni, colon iritabil și ulcer, toate pe fond de stres.

„Despărțirea m-a afectat. Am făcut TBC, apă la plamâni, colon iritabil și ulcer pe fond de stres. Mi le-au provocat el și familia lui. Părinții lui sunt principalii vinovați pentru tot ce s-a întâmplat în relația noastră. S-au băgat în familia noastră aproape de la început.’, a declarat Alessia.

Alessia a cerut ordin de protecție

Alessia a mărturisit de mai multe ori că lucrurile n-au mai mers bine între ei de mult timp, dar a continuat să-l ierte de dragul copilului. Și familia lui i-ar fi făcut mult rău și nu o iubes deloc, deși soțul spune că ea era cea care se comporta urât cu apropiații săi. Totuși, a ales să divorțeze și să stea liniștită, dar nu s-a gândit la ce o așteaptă.

În aceste moment, ea spune că se teme de fostul ei soț. Astfel, ea a anunțat autoritățile numele bărbatului au fost emise două ordine de protecție, unul de cinci zile, iar altul de trei luni. Mai mult, are nevoie de ajutorul psihologului pentru a trece peste traumele suferite.

”Nu ne mai înțelegeam de mult timp. Au fost două ordine de protecție, unul de cinci zile și unul de trei luni. De ce pleacă o femeie de acasă cu tot cu copil? Eu încă fac terapie la psiholog, am fost și cu copilul la psiholog’, a spus Alessia.