Connect with us
Oana Roman a depus actele de divorț. Vedeta încă se gândește la împăcare

Vedete

Oana Roman a depus actele de divorț. Vedeta încă se gândește la împăcare

Oana Roman trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale. Pe lângă faptul că mama sa este bolnavă, a trecut printr-o intervenție chirurgicală și are nevoie acum de supraveghere și îngrijire, cea mai mare lovitură a fost despărțirea de Marius Elisei. Cei doi se pregătesc de divorț, iar Oana a depus deja actele. Totuși, vedeta nu ar refuza o despărțire, dacă ar veni Marius cu inițiativa aceasta.

Oana Roman ia în calcul împăcarea

Oana și Marius Elisei nu mai formează un cuplu. Chiar înainte de Crăciun, bărbatul a plecat de acasă și s-a mutat singur într-un apartament. Odată cu el a luat și afacerea familiei, pe care Oana o promova mai mereu în mediul online și de care este foarte mândră.

Oana Roman se pregătește, oarecum, de divorț. Invitată la Xtra Night Show, vedeta a spus că a depus actele de divorț. Totuși, ea nu a eliminat posibilitatea unei împăcări. Ea a declarat că are o relație frumoasă acum cu tatăl fetiței sale și se înțeleg mult mai bine decât atunci când erau împreună. Ori de câte ori are nevoie, acesta vine să o ajute.

„Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r. dacă se vor împăca). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, a declarat vedeta la „Xtra Night Show”.

Oana s-a liniștit după despărțire

Sora Oanei Roman, Catinca, a declarat că aceasta este mult mai linștită de când nu mai este cu Marius și a scăpat de tensiunile cu care se confrunta mai mereu. Oana ar fi înflorit din toate punctele de vedere, inclusiv în ceea ce privește locul de muncă. Celebra creatoare de modă este de părere că Marius o trăgea în jos pe sora ei, iar separarea chiar a venit într-un moment bun și nu crede că cei doi se vor mai împăca.

„Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos’ , a declarat Catinca Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top