Connect with us
Cântăreața Ruby a ajuns pe masa de operație! Fanii sunt îngrijorați

Vedete

Cântăreața Ruby a ajuns pe masa de operație! Fanii sunt îngrijorați

Cântăreața Ruby a ajuns la spital și se pare că va fi operată. Fanii ei sunt îngrijorați, după ce vedeta a publicat pe Instagram câteva filmulețe din clinica în care este internată. Mai mult, ea le-a spus că nu are probleme, în afară de cele pe care și le provoacă singură. Într-un final, artista și-a liniștit fanii și le-a spus despre ce este vorba.

Cântăreața Ruby a ajuns pe masa de operație! Fanii sunt îngrijorați

Ruby a ajuns, din nou, pe masa de operație. Artista a apărut pe internet în scaun cu rotile, fapt care i-a îngrijorat pe fanii ei. În urma sutelor de mesaje primite din partea internauților, Ruby le-a răspuns și le-a spus să stea fără griji, pentru că nu are alte probleme în afară de cele pe care și le provoacă singură.

În stilul caracteristic, plin de optimism și pentru a da o notă amuzantă situației, artista a spus că singura ei problemă reală este că nu are voie să mai bea suc, ci doar apă.

„Stați liniștiți, nu am absolut nicio problemă, decât cele pe care mi le fac singură. Eu mereu când am probleme, am pentru că mă ocup. Le fac, le provoc, sunt problematică, dar apreciez grija voastră. Fiți bine! Și voi, și eu! Singura mea problemă reală acum este că nu am voie să beau suc, pot să beau doar apă”, le-a spus Ruby fanilor.

Cântăreața a postat imagini în care apare într-un scaun cu rotile, chiar în drumul spre sala de operații. Ea a ținut să precizeze că poate să meargă singură, dar că nu are voie. Și-a salutat fanii și le-a transmis că vor mai sta de vorbă când se va trezi, după intervenția chirurgicală.

Potrivit Cancan, Ruby va fi operată la sâni, ca urmare a unor complicații apărute după primul implant, când artista nu a respectat perioada de recuperare.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top