Connect with us
Ruby, în lacrimi pe Instagram: „Îmi vine să-l omor”

Vedete

Ruby, în lacrimi pe Instagram: „Îmi vine să-l omor”

Ruby este una dintre cele mai iubite artiste din România și este apreciată pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Ieri ea a postat un story pe Instagram în care plângea și toată lumea a rămas fără cuvinte. Artista a fost impresionată până la lacrimi de o piesă a colegului ei Shift și a decis să împărtășească asta cu toți fanii.

Ruby, în lacrimi pe Instagram: „Îmi vine să-l omor”

„Am văzut cea mai tare piesă şi cel mai tare clip. Sunt fericită că l-am văzut. Îmi vine să-l omor şi să-l îmbrăţişez în acelaşi timp. Aşa e când e muzica blană, frate.”, a zis Ruby printre lacrimi.

Videoclipul în care Ruby plânge de bucurie pentru prietenul ei a fost distribuit și de Shift pe contul lui de Instagram, vizibil impresionat de declarațiile artistei.

Ruby in lacrimi

Ruby in lacrimi

Ruby s-a întors recent din Republica Dominicană. Deși ea a fost eliminată de la Surviror România de mai bine de două săptămâni, artista a decis să mai petreacă un timp acolo, într-un resort de 5 stele, alături de iubitul ei. Așadar Ruby s-a refăcut și s-a relaxat după eliminare și s-a întors cu forțe proaspete.

Citește și: Aurelian Temișan dă cărțile pe față! Ce se întâmplă între Andreea Bălan și Goerge Burcea

Citește și: Horoscopul Nicoleta Svârlefus pentru sambata, 22 februarie 2020

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top