Connect with us
Celebrul cântăreț, compozitor și poet Leonard Cohen a dezvăluit, în cel mai recent interviu al său că este pregătit să moară.

Vedete

Cântăreț celebru, anunț-șoc: „Sunt pregătit să mor!”

Leonard Cohen a dezvăluit un amănunt cutremurător într-un interviu acordat recent. Cunoscutul cântăreț și poet a afirmat că este pregătit să moară și că simte că totul s-a terminat pentru el.

”Nu cred că voi putea să termin toate aceste cântece. Poate că da, cine ştie? Poate voi avea parte de un nou impuls, însă nu pot să ştiu cu siguranţă acest lucru. Însă nu îndrăznesc să mă ataşez de o strategie spirituală. Nu îndrăznesc să fac acest lucru”.

”Mai am ceva treabă de făcut. Să pun lucrurile în ordine. Sunt pregătit să mor. Sper că moartea nu va fi prea inconfortabilă. Totul s-a cam terminat pentru mine”, a spus Cohen (82 de ani), într-un interviu acordat „The New Yorker” referitor la ultimul său album „You want it Darker”.

Citește și: Romania este in doliu! A murit astazi!

În vara acestui an, Leonard Cohen i-a adresat o scrisoare muzei sale, Marianne Ihlen, cu câteva zile înainte ca aceasta să înceteze din viaţă, pe 29 iulie, în Norvegia, la vârsta de 81 de ani. Artistul i-a amintit că o iubeşte şi i-a spus că o va urma ”foarte curând”.

”You Want It Darker”, al 14-lea album de studio al cântăreţului Leonard Cohen, va fi lansat pe 21 octombrie. Cel mai recent material de studio semnat Leonard Cohen se intitulează ”Popular Problems” şi a fost lansat în 2014.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top