Connect with us
Care este acum starea Danielei Crudu. Ana, sora ei, a spus tot adevărul despre ce s-a întâmplat

Vedete

Care este acum starea Danielei Crudu. Ana, sora ei, a spus tot adevărul despre ce s-a întâmplat

Daniela Crudu a fost bătută ieri dimineață cu bestialitate de iubitul ei croat. Toată lumea a fost în șoc la aflarea acestei vești, mai ales că vedeta a ajuns pe patul de spital cu nasul spart și plină de vânătăi. Ana, sora ei, a dat primele declarații despre tot ce s-a întâmplat dar și despre starea surorii sale.

Care este acum starea Danielei Crudu. Ana, sora ei, a spus tot adevărul despre ce s-a întâmplat

Deși cu o seară înaininte Cruduța a petrecut alături de iubitul ei într-un restaurant de fițe, simțindu-se excelent, se pare că spre dimineață lucrurile tot au degenerat. Sora ei a povestit pentru wowbiz cum a decurs totul, dar și cum se simte vedeta acum. ”Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevărat că este vânătă, este umflată la față, că nasul i-a fost afectat și o mai supără, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adică, la corp, este ceva mai bine acum. Zilele viitoare vom merge la medicii ei, să vedem ce se va face, probabil va fi și operată de domnul Vitalie, medicul ei. Dar asta vom vedea, aici trebuie să vorbească medicii, nu mă pricep eu”, a declarat Ana pentru wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, se pare că totul a pornti de la motive foarte greu de explicat. ”Nici noi nu înțelegem de ce a bătut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o ceartă aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu băutură, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restricție acum, să sperăm că lucrurile se vor alșeza. Daniela este, acum, mai bine și la nivel psihic, dar tot este șocată de ceea ce s-a petrecut”, a mai spsu sora vedetei.

Citește și: Iubitul Danielei Crudu, discuție aprinsă cu Ana, sora vedetei! Ce s-a întâmplat în momentul în care a venit să-și strângă lucrurile

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2020-02-10T12:39:06+02:00 at 12:39

    vezi de aia nu e bine sa judeci omul! ca nu stii ce fel este el de fapt!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top