Connect with us
Care este starea lui Cătălin Botezatu în acest moment - ”Nu a mai mâncat de 4 zile”

Vedete

Care este starea lui Cătălin Botezatu în acest moment – ”Nu a mai mâncat de 4 zile”

Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu o boală foarte gravă și medicii fac tot posibilul să îl pună pe picioare. Momental celebrul creator de modă are dureri crunte și nu a mai mâncat de zile bune. Acesta se recuperează la o clinică din Turcia, unde a fost operat de urgență.

Care este starea lui Cătălin Botezatu în acest moment – ”Nu a mai mâncat de 4 zile”

Potrivit cancan.ro, Cătălin botezatu a fost operat d eurgență la o clinică din Istanbul și acum se recuperează. Durerile pe care le îndură sunt foarte mari, însă medicii i-au dat speranțe și spun că lucrurile decurg bine. Lui Cătălin i-a fost extirpată o tumoră foarte mare care îi punea viața în pericol. Operația a durat nici mai mult nici mai puțin de 6 ore, timp în care o echipă de specialiști a făcut tot posibilul să îl salveze.

Citește și: FOTO. Cum arată fiica lui Adrian Minune, la o lună de când a născut.

Care este starea lui Catalin Botezatu in acest moment - ”Nu a mai mancat de 4 zile”. sursa foto:cancan.ro

Care este starea lui Catalin Botezatu in acest moment – ”Nu a mai mancat de 4 zile”. sursa foto:cancan.ro

Efectiv am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. Nu credeam că o să am nişte dureri atât de mari, simţeam dureri în tot corpul“, a declarat Botezatu. Se pare că acesta avea dureri mari de mai bine de jumătate de an și s-a operat de apendicită la sfatul medicilor. Durerile au persitat și așa Bote a descoperit că problema este una mult mai serioasă.

Citește și: Mesaj de ultimă oră al familiei Iorgulescu: „Vom avea grijă de copiii rămași fără tată”

Nu a mai mâncat de 4 zile, iar apă a băut abia astăzi. Nu s-a putut odihni din cauza durerilor foarte mari pe care le are acum, în perioada de recuperare. Operația a fost însă un succes. Azi a făcut și primii pași… Medicii nu i-au permis accesul la telefon, susțin că este o sursă de radiație și vor s-o elimine în această perioadă. De asemenea, Cătălin este supravegheat tot timpul de către o echipă de medici”, a declarat o persoană apropiată de celebrul creator de modă, pentru cancan.ro

Deși intervenția a fost un real succes, Cătălin Botezatu încă nu și-a revenit complet și se luptă în continuare cu durerea.

Citește și: O artistă celebră din România divorțează după 20 de ani

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top