Connect with us
Mesaj de ultimă oră al familiei Iorgulescu: „Vom avea grijă de copiii rămași fără tată”

Știri

Mesaj de ultimă oră al familiei Iorgulescu: „Vom avea grijă de copiii rămași fără tată”

Familia Iorgulescu a declarat în cadrul unui comunicat de presă că va avea grijă de copii tânărului decedat în accidentul provocat de fiul lor. Se pare că aceștia au luat deja legătura cu familia lui Dany Vicol și le-au transmis că îi vor sprijinii pe micuțiic are au rămas acum fără tată.

Mesaj de ultimă oră al familiei Iorgulescu: „Vom avea grijă de copiii rămași fără tată”

Gabriela și Gino Iorgulescu au transmis printr-un comunicat de presă că vor face tot ce le stă în putință să sprijine cei doi copii

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă.

Citește și: O artistă celebră din România divorțează după 20 de ani

Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu”, transmite familia Iorgulescu.

Mesaj de ultima ora la familiei Iorgulescu. sursa foto:mediafax

Mesaj de ultima ora la familiei Iorgulescu. sursa foto:mediafax

Dany Vicol, tânărul care a murit în urma acestui tragic accident provocat de Mario Iorgulescu, va fi înmormântat  joi, 12 septembrie 2019, în comuna Rudeni. Acesta va fi îngropat lângă sora lui, care a murit la vârsta de 6 ani din cauza unei boli incurabile.

Citește și: Cristi Borcea adus din nou în fața judecătorilor. Ce solicită fostul finanțator al Dinamo

Mario Iorgulescu conducea la momentul accidentului un Aston Martin și avea o viteză de aproximativ 240 km/oră. Acesta a pierdut controlul volanului și  a intrat pe contrasens, lovindu-se de un autoturism Audi. Șoferul din mașina marca Audi a fost proiectat circa 20 de metri și a decedat la fața locului. Mario Iorgulescu se află la spital în stare gravă.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a suferit un preinfarct (România TV)

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top