Connect with us
Carmen de la Sălciua a făcut accident! Cum se simte artista

Vedete

Carmen de la Sălciua a făcut accident! Cum se simte artista

Carmen de la Sălciua ar fi provocat un accident astăzi, în jurul prânzului, în Alba Iulia, spun martorii, potrivit heynews.ro. Din imagini se poate vedea că impactul nu a fost unul violent. Din fericire pentru ambele părți implicate.

Acesta e al doilea incident rutier în care e implicată Carmen de la Sălciua în mai puțin de un an. În toamna anului trecut, vedeta s-a speriat teribil și a mărturisit că speră să nu mai repete vreodată o asemenea experiență.

„Dragii mei vreau sa va mulțumesc pentru toată susținerea și iubirea voastră necondiționată ,pentru mesajele de ordinul miilor,pe care le primesc zilnic.

Ma bucur ca melodia ”Mama unde ești te strig “ a fost un real succes și multă lume a rezonat cu versurile și melodia compuse din suflet și cu suflet pentru voi ! 

Săptămâna viitoare dam drumul unei alte melodii noi …care va apărea curând…pentru toți cei care ma iubiți pe mine și muzica mea….”

Carmen de la Sălciua a divorțat vara aceasta de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au cunoscut în urmă cu doi ani la un botez. De atunci au trăit, până de curând când au decis să se despartă, o poveste de dragoste.

Culiță Sterp a cerut-o pe Carmen în căsătorie într-un mod inedit, chiar de ziua îndrăgostiților. În fața a sute de persoane, prieteni, rude, bărbatul a luat microfonul ca să se facă auzit de toți cei prezenți și și-a strigat alesa inimii.

După câteva minute de îmbrățișări și lacrimi de emoție, tânărul i-a pus, în sfârșit, și inelul pe deget.

Citește și: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp divorțează! Artista a făcut anunțul

Anul trecut pe 21 septembrie, cei doi au hotărât să facă şi pasul cel mare: nunta. Au avut o nuntă de vis, cu peste 500 de invitaţi, iar dansul mirilor a fost cântat chiar de artist

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top