Connect with us
Carmen de la Sălciua l-a părăsit pe Culiță Sterp! Cu cine se întâlnește acum solista

Vedete

Carmen de la Sălciua l-a părăsit pe Culiță Sterp! Cu cine se întâlnește acum solista

Carmen de la Sălciua nu mai sunt împreună de la Ziua Îndrăgostiților, când solista l-ar fi păsărit pe soțul ei. Deși suferă, ea a găsit deja în brațele cui să alerge și nu vrea să se mai uite înapoi.

Carmen de la Sălciua l-a părăsit pe Culiță Sterp! Cu cine se întâlnește acum solista

Conform informațiilor vehiculate în presă, Carmen de la Sălciua i-a dat papucii lui Culiță Sterp chiar de Ziua Îndrăgostițilorși a decis să meargă să își spună oful la un amic comun.

Se pare că artista se regăsește iar în brațele lui cosmin Isăilă, cel cu care a fost în timpul procesului de divorț și pe care l-a părăsit pentru a se împăca cu soțul ei. ”Știu sigur că, de când i-a dat papaucii lui Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua îl sună foarte, foarte des pe Cosmin Isăilă. Știu că s-au și întâlnit, cu ceva vreme în urmă, la Sibiu. Au stat de vorbă, doar ei doi, la el, mai bine de două ore… Iar la despărțire păreau să fie foarte, foarte tandri, cel puțin în priviri”, a declarat o sursă apropiată artistei pentru wowbiz.ro

Deși la început Carmen a decis să stea departe de cosmin Isăilă și a rupt orice legătură cu el pentru a se împăca cu Sterp, odată ce lcururile nu au mai mers în relația ei, ea a decis să îl abordeze iar pe Isăilă. ”Nu știu dacă se vor cupla, din nou, dar, cu siguranță, niciunul nu ar refuza să se implice în relație. Probabil așteaptă doar momentul oprtun și, din orgoliu, să facă celălalt primul pas. Dar, cred că, dacă nu și-au făcut încă niște promisiuni, când au stat doar ei doi, la el, sigur va urma”, a mai precizat sursa respectivă.

Citește și: Andreea Berecleanu făcută praf de o colegă: „NU E JURNALISTĂ”

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top