Connect with us
Carmen de la Sălciua nu mai esti singură! Cântăreața iubește din nou

Vedete

Carmen de la Sălciua nu mai este singură! Cântăreața iubește din nou

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute artiste ale momentului. Interpreta de manele și muzică lăutărească se bucură de mare succes, iar piesele sale ocupă primele locuri în trending. Ori de câte ori vine cu o piesă nouă, vizualizările vin ca pe bandă rulantă. Deși de ceva timp este singură, artista a găsit puterea de a iubi din nou. Carmen de la Sălciua este într-o relație și este fericită.

Carmen de la Sălciua este îndrăgostită

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Artista ridică pe toată lumea în picioare la fiecare eveniment la care participă și a rupt topurile cu piesele sale. De câțiva ani, succesul ei este în ascendență și este cunoscută de toată lumea.

Celebra cântăreață Carmen de la Sălciua dă semne că iubește din nou. După o căsnicie eșuată alături de Culiță Sterp, vedeta a găsit puterea de a iubi din nou și este acum fericită. În ultima vreme, pe rețelele de socializare a publicat tot felul de fotografii din care reiese că nu este singură.

Mai mult, a pus și fotografii alături de un bărbat necunoscut, căruia nu i-a dezvăluit identitatea. Vedeta a fost întrebată de un internaut dacă este îndrăgostită, Carmen de la Sălciua a răspuns cât se poate de sincer și afirmativ:  „Curge prin vene…”

Carmen de la Sălciua mărturisea de curând că este pregătită să cunoască omul potrivit pentru ea și că are de gând să fie foarte selectivă, pentru că nu poate fi cu oricine. Ea a explicat că vrea în viața ei o persoană sinceră, care să îi spună totul în față, pentru că nu are de gând să mai păstreze în viața ei pe cine nu merită.

„Îmi doresc sa imbratisez persoane sincere, sa vorbesc pe șleau, sa rămână in viața mea doar ce e frumos și pozitiv, doar prieteni adevărați și sinceri! Sunt pregătită sa cunosc omul potrivit pentru ca nu pot fi cu oricine! Imi doresc idealul in toate! Cariera, iubire, sănătate bani!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top