Connect with us
Carmen de la Sălciua, reacție neașteptată după despărțirea de Culiță Sterp

Vedete

Carmen de la Sălciua, reacție neașteptată după despărțirea de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a recunoscut recent că s-a despărțit de Culiță Sterp din nou. Cei doi au fost căsătoriți, au divorțat, iar apoi s-au împăcat din nou. Probabil acum, după a doua încercare, chiar și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Deși nu a vrut să comenteze prea mult subiectul, Carmen de la Sălciua a împărtășit câteva detalii cu fanii ei.

Carmen de la Sălciua, reacție neașteptată după despărțirea de Culiță Sterp

Fanii au început să pună tot felul de întrebări după ce Carmen a anunșat că s-a despărțit definitiv de Culiță Sterp. Asumată cum este dintotdeauna, artista a decis să le răspundă celor care începeau să o critice pentru că păstrează fotografiile cu fostul ei soț pe rețelele de socializare.

„Vor rămâne acolo! Nu a fost un nimeni… a fost soţul meu în faţa lui Dumnezeu şi în faţa lumii! Am un respect faţă de aceşti ani! Atât! În rest să ne ajute Dumnezeu la fiecare pe drumul nostru!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Bineînțeles că toți cei care o urmăresc cu interes au încurajat-o imediat.

„Bravooo Carmen??ești o femeie asumata / Carmen ești o frumusețe de femeie, ai o voce de aur și melodii superbe❤❤? Ați fost un cuplu minunat, fericit împreună…vă iubesc mult!! / Eu una personal îți mulțumesc pentru răspuns, ne-ai lămurit pe mulți dintre noi. Ești o frumusețe de fată, ce e al tău e pus deoparte…măcar ați mai încercat o dată, ați văzut că nu merge. Asta e, măcar acum știi că nu vei regreta mai târziu. Ești minunată, melodiile tale îmi mângâie sufletul, le ador ?” au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit Carmen de la Sălciua.

Citește și: Ce nu ai voie sa faci ASTĂZI de Lasata Secului – Sărbătoare mare

Citește și: Andreea Bălan, mesaj dureros în plin proces de divorț: “Cateodata în viață îți trebuie o Inimă de fier”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top