Carmen Harra a dezvăluit cine va fi noul iubit al Andreei Marin!

Ultimul update: sâmbătă 6 mai 2017 17:41 Data publicării: sâmbătă 6 mai 2017 17:41
Autor , în Vedete

Carmen Harra a dezvăluit cu cine își va reface Andreea Marin viața amoroasă. Prezicătoarea a spus, într-o emisiune televizată, că viitorul iubit al Zânei Surprizelor va fi un român.

Mai mult decât atât, Harra a mai spus și că Andreea Marin va găsi curajul să se căsătorească din nou.

„Andreea Marin va avea curajul să se căsătorească! Ea a avut curaj şi cu al doilea divorţ şi o să aiba curaj şi în continuare. Curajul nu îi lipseşte şi cred că e o eternă optimistă. Ea este o splendoare de om, un om dormic mereu de ceva nou, de ceva minunat. Eu, categoric, o văd cu cineva care şi de data asta va fi mai tanâr fiindcă are prezenţa asta fenomenală, încât atrage mereu oameni care sunt mai mici în vârstă.

Nu că ar fi ceva rău în asta…Dar o văd că îşi găseşte pe altcineva şi va fi fericită, va fi mai bine decât cu turcul. Va fi un romîn şi va fi o relatie solidă, pentru că aici a fost şi o prăpastie în comunicarea lor, încât au vorbit în engleză” a dezvăluit prezicătoarea într-o emisiune TV.

Citește și: Cum a reacționat Andreea Marin după ce Tuncay și asistenta și-au căutat apartament

Citește și: Carmen Harra a făcut DEZVĂLUIREA ANULUI! Ce se întâmplă cu Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Sursa: Huff.ro
Știri despre:   
Comentarii
  1. Sacalu , 7 mai 2017 la 11:31

    O zdreanta

  2. isabel , 9 mai 2017 la 16:06

    Imi placea Carmen … Harra, cand canta, era frumoasa si avea o voce placuta , acum , parca iti vine mai repede sa o aasculti pe mama Omida , e mai tare in predictii .