Connect with us
Andreea Marin a avut prima reacție după ce în presă au apărut poze cu Tuncay și asistenta în timp ce își căutau apartament.

Vedete

Cum a reacționat Andreea Marin după ce Tuncay și asistenta și-au căutat apartament

Tuncay Ozturk a fost surprins zilele trecute în București, împreună cu asistenta sa blondă, în timp ce ar fi căutat un apartament.

Acest lucru a alimentat din nou speculațiile din presa tabloidă despre o posibilă relație între fizioterapeutul turc și tânără. Reamintim că și după ce Andreea Marin a anunțat divorțul, ochii s-au îndreptat spre Alexandra, asistenta lui Tuncay. Ea nu a dorit să vorbească atunci pe marginea acestui subiect.

Tuncay si asistenta fotografiati in timp ce cautau un apartament. Foto: Cancan

Tuncay si asistenta fotografiati in timp ce cautau un apartament. Foto: Cancan

”Nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri, eu sunt la clinică, iar domnul Tuncay este cu pacienții în consultații. Nu pot să vorbesc despre lucruri care nu țin de profesia mea. Mă scuzați!”, a declarat atunci Alexandra.

După ce în presă au apărut fotografiile cu Tuncay și asistenta, toată lumea a așteptat o reacție din partea Andreei Marin. Contactată de reporterii Cancan, acesta a părut total lipsită de interes în ceea ce privește acest subiect.

“Nu mă interesează subiectul, este un capitol încheiat pentru mine, a spus Andreea.

Citește și: Cel mai mare regret al lui Tuncay, după divorțul de Andreea Marin

Citește și: Renata a spus ADEVĂRUL! Ce s-a intamplat între ea și Tuncay

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top