Connect with us
Carmen Tănase a fost amenințată cu moartea. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță

Vedete

Carmen Tănase a fost amenințată cu moartea. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță

Carmen Tănase a fost victima unor amenințări teribile și asta după ce și-a spus părerea sinceră despre un subiect sensibil. Celebra actriță a fost invitată într-o emisiune în care a vorbit despre cum vede ea criza socială provocată de apariția noului virus. Carmen Tănase a fost destul de tranșantă și a pus pe tavă toate gândurile ei cu privire la acest subiect. Se pare că asta a deranjat anumite persoane, care i-au scris pe Facebook mesaje de amenințare cu moartea.

Carmen Tănase – amenințată cu moartea

Îndrăgita actriță, Carmen Tănase a declarat că a primit amenințări de pe niște conturi false, dar că nu s-a temut nicio secundă. Ea a precizat că și-a spus părerea pentru că, în general, obișnuiește să exprime ceea ce crede, fără a face rău nimănui.

Totul a pornit de la apariția actriței în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la postul de televiziune Antena 3.

„Nu aș vrea să fie subiectul emisiunii. Au venit niște mesaje de amenințare, conturi false. Nu m-am temut nicio secundă. Probabil că mi s-a arătat pisica, să stau în banca mea. Mi-am spus o părere pentru că am fost invitată la emisiune. În general, obișnuiesc să spun părerile mele. Nu cred că fac rău cuiva dacă-mi spun părerea, așa cum o spun și alții”, a declarat actrița.

Ce a spus Carmen Tănase despre pandemie

Actrița Carmen Tănase s-a arătat sceptică în privința a ceea ce s-a conturat în jurul noului virus. Ea a declarat, într-o emisiune TV, că totul este un plan și că există o ordine bine stabilită a ceea ce urmează să se petreacă. Tot actrița a mai spus că cei mai afectați sunt copiii, care nu au imunitate, nu au repere, sunt în formare și vor fi învățați de mici să stea într-un pătrățel.

„Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică nu există cineva care stă la butoane și se joacă. Nu, există o ordine bine stabilită a butoanelor, așa cred. Eu tot refuz să-mi fie teamă. Conștientizez că în clipa în care chiar voi fi dominată de frică, partida cu mine este pierdută”, a mai spus Carmen Tănase.

Referitor la amenințările pe care actrița le-a primit, ca urmare a participării la emisiunea lui Mihai Gâdea, acesta din urmă s-a declarat oripilat. El a transmis că actrița nu a făcut altceva decât să spună ceea ce crede, într-o lume în care oamenii care gândesc diferit nu prea sunt invitați la televizor.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top