Connect with us
Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ce vești a primit designerul

Vedete

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ce vești a primit designerul

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai celebri designeri, care se bucură de mare succes și are o carieră recunoscută internațional. Celebrul Bote duce o viață de lux și are tot ce își dorește, dar sănătatea este un capitol la care nu stă tocmai bine. De curând, a mers din nou în Turcia pentru mai multe investigații și medicii i-au pus un disgnostic clar.

Cătălin Botezatu, interzis la anumite alimente

Cătălin Botezatu se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Celebrul designer nu stă deloc bine la acest capitol de câțiva ani, de când au început să apară afecțiunile și a avut nevoie de mai multe ori de ajutorul medicilor, fiind chiar la un pas de a-și pierde viața.

De atunci, el a rămas sub supravegherea medicilor și are nevoie mai mereu de controale. De curând, el a mers în Turcia, alături de Eva Pavel, consilierul lui medical, pentru a-și face un nou set de analize. Medicii nu au avut vești tocmai groaznice pentru designer, dar l-au avertizat în privința dulciurilor.

Consilierul său i-a sugerat că ar trebui să renunțe la alimentele care conțin zahăr, dar el nu s-a putut abține. Acum, medicii turci i-au interzis să mai mănânce dulciuri și el a promis că va ține cont de aceste sfaturi și va încerca să aibă un stil de viață echilibrat.

„Așa este, am făcut o scurtă călătorie în Turcia, zilele trecute, pentru a-mi face un nou set de analize. Toate au ieșit bine! Singurul lucru mai puțin plăcut din urma acestei vizite e faptul că medicii mi-au interzis să mai mănânc dulciuri.

Eva mi-a tot spus de-a lungul timpului că ar fi bine să renunț la produsele care au zahăr, că nu-mi fac bine, dar n-am ascultat-o. Acum sper să pot să le elimin complet și să am o alimentație echilibrată.”, a spus Cătălin Botezatu.

În anul 2019, Botezatu a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă, după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon. Designerul a luptat cu toate forțele și, cu ajutorul medicilor, a reușit să învingă boala și a trecut cu bine peste toate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top